Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tesztel engem?
Sziasztok tehát röviden,
új osztályba kerültem nem rég kb. 2 hónapja és van egy lány aki állandóan néz. Még a legelején feldobta valahogy az insta az ajánlottak közé és gondoltam bekövetem. Aztán rám írt és chateltünk egészen sokáig. Igazából eléggé kiöntötte nekem az életét egészen a privátszféráig mentünk és megjegyezte, hogy nagyon hasonlítok egy fiú osztálytársamra akivel amúgy ahogyan látom egészen jó barátok (ami amúgy elég furcsa volt nekem, én úgy fogtam fel, hogy kedvel engem és én is elkezdtem hozzá vonzódni). Egészen ezt játszottuk mostanáig, amikor is hirtelen elkezdett ignorálni online. Tehát nem nézi a snapjeimet nem likeol meg ilyesmi. Ezzel nincs is baj, elfogattam hogy offos a csaj, ha nem zavarna össze azzal, hogy még mindig állandóan engem néz. Ezt nem tudom hova tenni. A reakciójáról pedig annyit, hogy amikor rápillantok és megvan a szemkontaktus azonnal másmerre tekint el, illetve ma pont oda mentem hozzá, hogy megkérdezzem, hogy a füzet ami nálam volt az az övé-e és teljesen zavarba jött. Ilyenkor tényleg nem tudom mi a teendő, főleg mert soha egyetlen egy lány sem közelített felém. Tehát igazából szeretném tudni, hogy a lánynak vannak ilyen hülye berögződései vagy csak én vagyok-e ilyen alacsonyan szocializált.
Ja amúgy ha mondjátok, hogy menjek oda hozzá és szólítsam meg, mert még csak online beszéltünk, akkor arra az lenne a válaszom, hogy ez teljesen kamikaze cselekedet lenne. Kezdjük ott hogy csendes, habár eléggé nagy baráti köre van, tehát NINCS olyan pillanat amikor egyedül lenne, ha meg úgy megyek hozzá hogy ott vannak a barátnői akkor cikivé válna neki a dolog és meglehet hogy elutasít miközben nem is akarta volna.
Ez egy teszt lenne a részéről vagy mi? Azt akarja kideríteni, hogy én is vonzódok hozzá és hogy van-e merszem őt megszólítani? Vagy ilyenkor mi a teendő?
16f
Meglehet.
Én is azt javaslom, hogy suli után, kettesben próbálj vele beszélni. Sok sikert!
Szerintem nem kell túlgondolni az első leszólítást. (Tudom az első benyomás a legfontosabb meg ilyenek).
De, ha tetszel neki, akkor kb. tök mimdegy, hogy mit mondasz, úgy is elkezd veled beszélni.
Például megjegyzed, hogy mennyire tetszik neked a pulcsija
Vagy, ha tudod, hogy mik érdeklik, és ha azzal kapcsolatban valami történik a nagyvilágban pl. F1 Akkor megkérdezheted, hogy mi a véleménye arról, hogy...
Valami ilyesmikre gondolok.
De amit minden ilyen témában ajánlok, az a sikerre hangolva c. YT csatorna.
Neked erre a 3-ra lenne szükséged, talán tudsz belőlük ötletet meríten.
#7 De a segítségnek nem abban kéne kimerülnie, hogy konkrét szövegeket tárunk a nézők elé, hogy bemagolhassák azokat.
Tegyük fel, hogy mégis ez történik, a srác megtanul pár szöveget és megszólítja a csajt. De mi lesz utána? Volt egy erős nyitása a beszélgetésnek, de hogyan tovább? Ez a baj ezzel, hogy önjelölt mesterek tanítanak olyan dolgokat, amik pillanatnyi önbizalmat adnak, de hosszú távú hasznuk nincsen.
Nyilván azok csak támaszpontok, hogy mégis milyen lehetőségei vannak a srácnak. Az, hogy ténylegesen mit mond, azt neki kell kitalálnia.
Sziasztok! Köszönöm a videókat! Nem hiszem, hogy látta volna őket, de ha mégis akkor sem látok semmi rosszat benne. Ami most azonnal eszembe jutott, hogy megpróbálok reggel úgy menni, hogy mellettem menjen el, aztán köszönök neki. Ez is haladás szerintem. Aztán fokozatosan megpróbálom felépíteni a dolgokat. Szerintem ő nem az a típus aki a megfelelően kezelné a rögtönzött leszólítást!
Illetve lenne itt még valami… Sajnos az is meglehet, amit az #1 írt, hogy megijedt. De ezt a megijedést inkább úgy képzelném el, hogy “úristen, de ciki lenne nekem, ha beszélgetnék vele, a barátaim úgy is hülyének néznek”… Szerintem pontosan valami ilyesmi járhatott a fejében, mert mondom nagyon hirtelen behúzta nálam a kéziféket… Én nagyon úgy látom, hogy sajnos éretlen ehhez a dologhoz. De azért megpróbálom, mivel eléggé szimpatikussá vált. Lehet kár volt bejelölni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!