Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az ilyen megmentős pasik?

Figyelt kérdés
Aki vigyáz rád, megvéd, szeretget, simogat és figyel hogy senki ne akarjon rádhajtani, és kicsit úgy kezel mintha a kishuga lennél vagy nem is tudom. Nem csak a szex érdekli, talán nem is tud még arra gondolni, mert téged annyira tisztának tart hogy nem is gondol erre. Tehát tényleg úgy vigyáz rád mint a szeme fényére.

2023. jan. 9. 23:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én szeretek a saját lábamon megállni, és nem kell 0-24-ben pátyolgatni, azért a legtöbb lányt nem kell félteni
2023. jan. 20. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyen vagyok, szeretgetős meg vigyázós. Viszont éjszaka kapja tőlem a lány minden lyukba rendesen, hogy tudja hol a helye. Le lehet oltani, de tökéletesen működik a taktikám. Beteg a világ.
2023. jan. 21. 13:19
 23/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem miért van mindenki ki akadva az utolsó 2 mondaton. Az jobban tetszene, ha úgy kezelne mint egy szutykos k*rvát #14 ? Lehet kicsit furcsán fogalmazta meg a kérdező a kérdését, de néhányan túlságosan túlreagáljátok. Igen is van olyan, hogy amikor nagyon szerelmes vagy valakibe, még csak szexualizálni sem tudod, de persze ezt a mai világban kevesen értik meg, mert minden csak a dugás körül forog.
2023. febr. 21. 01:49
 24/28 anonim ***** válasza:

#23 nekem a szerelemhez hozzá tartozik a szexuális vonzalom. Meg szerintem sok más embernek is. Így én nem nagyon találkoztam a saját esetemben olyannal, hogy "nagyon szerelmes vagy valakibe, még csak szexualizálni sem tudod". Mondjuk igaz, hogy én nem kis tini vagyok, akinek még a kézfogás is pillangókat hozna a felszínre vagy egy arcra puszitól is remegne a lába.

Nyilván amíg valaki ebben a fázisban van, hogy várja az első szerelmét 13-16 évesen addig érthető hogy valaki nem tudna egy személyt szexuálisan vonzónak találni. De ha azt vesszük, hogy a tini kategóriába bele tartozik a 19 éves is akkor kizártnak tartom, hogy egy átlag ember ne keressen olyat a másikban ami képes belőle szexuális vágyat kiváltani.

Ha meg valaki eleve aszexuális azt már az se nagyon fogja érdekelni, hogy milyen az első csók és társai.

2023. febr. 21. 06:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem ,,megmentés”, hanem birtoklási vágy.

Ha párkapcsolatban vagy, akkor nyilván elvárod valamilyen szinten, hogy a párod megvédjen, de ez a szint…

Kilennék attól, ha valaki nem tudná elfogadni azt a fiút mellettem, aki egész pici korom óta a legjobb barátom, kisöcsémként tekintek rá, sosem tudnánk a másikra máshogy nézni

2023. márc. 1. 11:18
 26/28 anonim ***** válasza:
25-ös az a fiú titokban este rád matyizik. Ne legyél már naív. Vagy csúnya vagy.
2023. márc. 1. 12:06
 27/28 anonim ***** válasza:

#26 én vagyok a #25-ös.

A szituáció már ott borul, hogy nem éppen vagyok az érdeklődési köre, ha érted mire gondolok :D Csúnya pedig közel sem vagyok

2023. márc. 1. 12:09
 28/28 A kérdező kommentje:
Amugy en szeretem ha valaki mindig vigyaz ram es szeretget, szeretem ha o eros, en meg ilyen kis finom vagyok
2023. márc. 4. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!