Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az ilyen megmentős pasik?
#23 nekem a szerelemhez hozzá tartozik a szexuális vonzalom. Meg szerintem sok más embernek is. Így én nem nagyon találkoztam a saját esetemben olyannal, hogy "nagyon szerelmes vagy valakibe, még csak szexualizálni sem tudod". Mondjuk igaz, hogy én nem kis tini vagyok, akinek még a kézfogás is pillangókat hozna a felszínre vagy egy arcra puszitól is remegne a lába.
Nyilván amíg valaki ebben a fázisban van, hogy várja az első szerelmét 13-16 évesen addig érthető hogy valaki nem tudna egy személyt szexuálisan vonzónak találni. De ha azt vesszük, hogy a tini kategóriába bele tartozik a 19 éves is akkor kizártnak tartom, hogy egy átlag ember ne keressen olyat a másikban ami képes belőle szexuális vágyat kiváltani.
Ha meg valaki eleve aszexuális azt már az se nagyon fogja érdekelni, hogy milyen az első csók és társai.
Ez egyáltalán nem ,,megmentés”, hanem birtoklási vágy.
Ha párkapcsolatban vagy, akkor nyilván elvárod valamilyen szinten, hogy a párod megvédjen, de ez a szint…
Kilennék attól, ha valaki nem tudná elfogadni azt a fiút mellettem, aki egész pici korom óta a legjobb barátom, kisöcsémként tekintek rá, sosem tudnánk a másikra máshogy nézni
#26 én vagyok a #25-ös.
A szituáció már ott borul, hogy nem éppen vagyok az érdeklődési köre, ha érted mire gondolok :D Csúnya pedig közel sem vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!