Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az ilyen megmentős pasik?
"figyel hogy senki ne akarjon rádhajtani"
"kicsit úgy kezel mintha a kishuga lennél"
"téged annyira tisztának tart hogy nem is gondol erre"
Pszichológus kell ide, nem barátnő.
Mert az nem bántalmazó típus, aki ezzel a "jaj, te mennyekből alápottyant, törött szárnyú, életképtelen kis angyalka... jaj én majd atyáskodok feletted, mert jaj... túl sérülékeny és gyenge vagy ehhez a nehéz... rút... világhoz" hímsoviniszta dumával jópofáskodik, te nagyon értelmes... -.- Ugyanerre a felütésre építkezve tartották századokig másodrendű állampolgárnak a nőket, akiket őrizni, kísérgetni és gyámolítani kell az idősebb férfi rokonaik vagy a férjük által, mert fizikailag és szellemileg is erőtlenek hozzá, hogy menedzseljék a saját életüket.
Ha ebből nem is esett még le a tantusz, ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy ne tarts toxikusnak valakit, aki szerint a nőt beszennyezi a szex.
Én csak azt mondom hogy nem kell ennyire magadra/magatokra vennetek az egészet, véleményem szerint a kérdező jó szándékából fogalmazta meg így a kérdést. A tantuszos dologra annyit írnék hogy direkt ezért írtam így hogy "túlzás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!