Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy introvertált és egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy introvertált és egy extrovertált lehet jó párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Érdeklődni kezdett irántam egy srác aki nagyon társasági ember. Egy suliba járunk (gimi) és neki rengeteg barátja van, nagyon sokan szeretik, mindig tudja mit mondjon és hogyan viccelődjön, stb. Én ezzel szemben jól elvagyok egyedül, nehezen barátkozom és nem mindig tudom mit mondjak vagy hogyan kezdeményezzek beszélgetést. Félre értés ne essék ha valaki hozzám szól beszélgetek én csak nem mindenkivel megy olyan jól +könnyebb nekem ha max ilyen 2-3 emberrel kell egyszerre nem 8-10zel mint ahogy az a srác csinálja. Na és most valamiért elkezdett érdeklődni irántam, beszélgetünk néha meg írogattunk is. Ő utalt rá hogy szeretne elhívni valahova de bevallom kicsit félek. Én nem vagyok olyan érdekes, nem járok mindig valahova mint ő. Így pedig nem látom értelmét az egésznek mert szerintem rám fog unni és akkor rosszul fogom magam érezni. Szóval szerintetek azért adjak egy esélyt a dolognak vagy így hogy ő nagyon nyitott én meg sokkal kevésbé tényleg nincs értelme?

2023. jan. 9. 13:57
 1/9 anonim válasza:
90%
Igen, egy introvertált és egy extrovertált lehetnek jó párkapcsolatban, ha megértik és elfogadják egymás különbségeit. Az introvertált személyek általában a belső világukkal foglalkoznak, és általában kevesebb szociális interakcióra vágynak. Az extrovertált személyek általában nyitottabbak az új emberekkel való találkozásokra és a szociális interakciókra, és gyakran élvezik az összejöveteleket és a nyilvános megjelenéseket. Ha mindkét fél megérti és tiszteletben tartja egymás különbségeit, akkor a kapcsolatuk sikeres lehet. Fontos, hogy mindkét félnek kommunikálniuk kell az igényeikről és a preferenciáikról, és lehetőséget kell adniuk egymásnak, hogy kialakítsák a saját szociális kapcsolataikat. Ha mindkét fél megérti és elfogadja egymás módját az életnek, akkor a kapcsolatuk harmonikus lehet.
2023. jan. 9. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha magamból indulok ki, én introvertált vagyok, és egyáltalán nem lennék jóban egy extrovertálttal. Van ilyen kollégám, aki szimpatikus is, és jó látni, milyen energikus, de párkapcsolatban nem bírnám elviselni. Ahogy azt sem, hogy vannak olyan régi barátai, akikkel folyton együtt lóg. Nem azért, mert féltékeny lennék, hanem azért, mert nekem nincs igényem arra, hogy emberekkel kontaktáljak, de olyan szinten, hogy ingerült leszek tőle. Bőven elég az a 8-9 óra, amit a munkahelyemen töltök, utána énidő van, amit magamra és a családom többi tagjára fordítok.
2023. jan. 9. 14:30
 3/9 anonim válasza:
92%
Párom inkább extrovertált, én introvertált. Tökéletesen megvagyunk, persze ennek érdekében mindkettőnknek alkalmazkodnia kellett.
2023. jan. 9. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
igen
2023. jan. 9. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Igen, ha érdekel a srác (gondolom azért tetted fel a kérdést). Nyílván kell a kommunikáció, de elméletileg semmi akadálya.

Sok sikert :)

2023. jan. 9. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Persze,hogy lehet!

A lènyeg a kommunikáció,a másik elfogadása és az alkalmazkodás.

Sok sikert! :)

2023. jan. 9. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Persze, simán.:)
2023. jan. 9. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy lehet, ha meg tudják beszélni az igényeiket, szükségleteiket.
2023. jan. 9. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Minden előttem válaszolóval egyetértek, simán lehet belőle jó kapcsolat.

Hajrá, sok sikert! :D

2023. jan. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!