Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ellennétek-e egy olyan pasival...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellennétek-e egy olyan pasival, aki nagyon hülye, viszont külsőleg széép?

Figyelt kérdés
Nektek mi az ami igazán számít?
2023. jan. 9. 13:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
94%
Ha nem üti meg az én agyi szintem, akkor elveszítem a vonzódásom hozzá, még ha modell kinézetű is
2023. jan. 9. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Hát nálam a belső fontosabb

L20

2023. jan. 9. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Hosszú távon, ha csak a külsőre épül egy kapcsolat, az nem lesz tartós, bármennyire is akarják egyesek ezt hinni.
2023. jan. 9. 14:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Szép és gazdag?
2023. jan. 9. 14:49
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Értelmi fogyatekossaga van, vagy csak komolytalan, állandóan hulyeskedik?
2023. jan. 9. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

A pénzén nem vehetek tartalmas, érdekes beszélgetéseket :)

Persze, a külső is számít, de nem az a minden.

2023. jan. 9. 16:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Na végre egy normális hozzászólás... Ezt vártam :)
2023. jan. 9. 16:58
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaki nem elég okos nem jönnék vele össze, még akkor sem ha szép még gazdag. Zavarna hogy nem lehetne vele értelmesen beszélgetni, nem tudok rá felnézni.
2023. jan. 9. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Van egy ilyen ismerősöm, de egyszerűen olyan hülye, hogy az teljesen kiábrándító. Pedig jól néz ki, de ha megszólal egyszerűen olyan idegesítő, hogy teljesen kiábrándít. A pénz meg nem rossz ha van, de ha alapból nem lenne jó a kapcsolat, nem fogja jobbá tenni. Úgyhogy nem járnék hülye gazdaggal. Hiába gazdag, ha semmi közös nincs bennünk és egyfolytában az agyamra menne, nem tudnánk beszélgetni se nagyon.
2023. jan. 9. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Az instán található riboszómák 95%-a ilyen pasikkal jár, szóval van erre is igény.
2023. jan. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!