Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!!! Ti mit néztek meg először egy lányon külsőleg?
Figyelt kérdés
Meg ammm zavar titeket ha egy lány kezdeményez vagy az nyomulás? Vagy ti mit gondoltok /hogy vagytok ezzel?2021. aug. 24. 21:43
1/17 anonim válasza:
Az arcát. Nem zavar, ha kezdeményez, csak ha esetleg nem vagyok vevő rá akkor tudja hol kell megállni.
3/17 anonim válasza:
Arc
Miért ne kezdeményezhetne egy lány? Ez nem a XIII.század, ahol a nőknek semmi joga sincs. Te is odamehetsz egy sráchoz, mert ne várd a sült galambot
4/17 anonim válasza:
1. Arc.
2. Alak (ne legyen duci)
3. Mell.
Ha ez rendben van, a többi másodlagos.
5/17 anonim válasza:
Szem,fenék,alak...és a többi utána.
6/17 anonim válasza:
ja és egyébként nem nagyon zavar ha kezdeményez,legalább nekem nem kell...de van aki már k..vás ami már sok,például egyből megfogja a farkam...ilyesmi.
8/17 anonim válasza:
A szemét, a száját, és a kezét.
A szeméből látszik hogy valaki mennyire értelmes, a szájából hogy szokott-e nevetni, a kezéből pedig a valós kora.
9/17 anonim válasza:
Az arcát, az talán a legfontosabb. Ami ugyan ennyire vagy talán még inkább fontos, az az ápoltság.
10/17 anonim válasza:
Arc. Szerintem csak a bunkó emberek nézik először a mellét vagy a fenekét egy lánynak. Aki normális az nem csak egy darab húsként kezeli az embert első találkozáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!