Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha valami csábító képet/videót küldök a srácnak, és "elhallgat/leblokkol"?
Figyelt kérdés
Nem kell meztelen képre gondolni, csak testhezálló ruha, csábító mosoly, és eléggé furán kezd viselkedni. Mi lehet az oka? Amúgy máskor meg épp ő az, aki vad dolgokat ír... Szóval én nem értem ezt?2023. jan. 7. 09:55
11/16 anonim válasza:
Annyi úgy tűnik elég is volt neki, hogy elálljon a szava :D
Egyébként jó alkatú lány vagy?
12/16 A kérdező kommentje:
Sportosabb, táncolok versenyszerűen.
2023. jan. 14. 18:58
13/16 anonim válasza:
Akkor mondhatni, tökéletes alkatod van!
Látna mini szoknyában, nem tudom, hogy reagálna?! Mivel táncos lányok lábai igencsak formásak, szépek!
14/16 anonim válasza:
Kérdezted már azt a srácot, hogy olyankor mi van, ha képet küldesz neki?
Élőben mennyit találkoztok? Olyankor, hogyan viselkedik?
15/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ha más lányról lenne szó, nem lenne ilyen gond, de mivel rólam van, ezért egyszerűen elakad a szava, mert az én esetemben ez teljesen más, mint egy más lány esetén. Ennyit tudtam kihúzni belőle.
2023. jan. 15. 15:15
16/16 anonim válasza:
Valószínű, hogy az ő szemében egy bomba jó csaj vagy, sokkal jobb, mint az általa említett más lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!