Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos tetszik egy fiú. Mily meglepő xd viszont amikor ez történik valamiért leblokkolok, képtelen vagyok elbeszélgetni az adott fiúval, s hulyesegeket írok/mondok neki. Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 14:17
1/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok...mindig leégetem magam, ilyen esetekben. 😅
2/8 anonim válasza:
Zavarba jössz.
Megoldás: legközelebb már csak feleekkora zavar lesz, aztán még kisebb.
4/8 anonim válasza:
Egy helyen olvastam: nem kell zavarba jönni - csak pirulni, szégyenkezni, de utána nagy boldogság!
Szerintem megéri.
6/8 anonim válasza:
Gyerekek, én ehhez nem ittam eleget!
7/8 anonim válasza:
Az én taktikám: ha úgy érzem van valami érzés bennem, ami miatt zavart lehetek: ijedtség, izgulás stb. elkezdek túlozni, és egyértelművé teszem, hogy zavart vagyok, és úgymond kifigurázom magam. Pl.: egyik első randin izgultam , megkérdeztem, hogy ő mit érez, mert én nagyon izgulok, amire kiderült, hogy ő is, ez megkönnyebített és elkezdtem túlozni, hogy órákon keresztül meditáltam, meg hogy edzenem is kellett, hogy letudjak nyugodni, de mielőtt elindultam, még egy hidegzuhany is kellett, mert már a meditáció nem segített. Persze ezt olyan hangsúlyba mondtam, hogy vicces legyen. Szerintem ez jó, mert ilyen szitukban a másik is izgul, és ha azt érzi te is, akkor ő is nyugodtabb lesz, amitől te is nyugodtabb leszel.
8/8 MDaniel98 válasza:
Mert ideges vagyí mi van ha hülyeséget mondassz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!