Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom hogy koptassam le....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy koptassam le. Mit csináljak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác a sulimban aki már szeptember óta belém van esve. Összesen 6x próbálkozott mindig mondtam neki, hogy nekem ez így nem oké és nem szeretném, volt, hogy durvábban közöltem de egyszerűen nem fogja fel. Sosem küldtem neki félreérthető jeleket. Tavaly tavasszal lettünk jóba de nyáron eltávolodtunk. Most pedig folyton kapom az üzeneteket tőle, hogy mennyire hiányzom neki és küldi a streakeket snapen, azzal a szöveggel, hogy “kezdek belefáradni”. Elvileg szilveszterkor begyógyszerezte magát és piált is rá miattam. Szerencsére nem lett baja, legalábbis úgy tudom. Nagyon erőszakos egyébként és nem értem miért nem érti meg. Másik az, hogy ugye ez a srác a legjobb barátnőm exe, ezért sem szeretném. Azon sem tudok kiigazodni, hogy a barátnőmmel szakításuk óta (júliusban szakítottak) 3x akart újra összejönni de mostmár elvileg utálja. Ez ilyen kapcsolatfüggőség és kell neki valaki? Nem tudom lekoptatni mert egy a baráti társaságunk és onnan nem szeretnék kiszakadni miatta. Ja és olyan mintha direkt próbálná magát sajnáltatni, hogy összejöjjek vele vagy én nem tudom.

Köszönöm a válaszokat.😊

16L

2023. jan. 4. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd levegőnek, ne foglalkozz vele.
2023. jan. 4. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ignoráld. Ha nem képes megérteni, hogy nem akarsz tőle semmit, akkor sok minden mást nem hiszem hogy tudnál csinálni :/
2023. jan. 4. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Én azt mondanám: hogy márpedig szeretsz, csak még nem tudsz róla... De hidd el, segítek majd felnyitni a szemed, kacsintanék egyet, és jó nagyot sóznék a popókádra.
2023. jan. 4. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszi, hogy nem adja fel. Így kell. Vakon mindenre, csak előre, megrázni az ember fejét, és száguldani mindig gyorsítva, sosem lassítva.
2023. jan. 4. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne reagálj semmire. Zárd ki az életedből.

Semmi tartása nincs. Nem te vagy neki fontos. Ez önző, infantilis önsajnálat. Nem kapta meg a közértben a nyalókát, ezért magát földhöz csapkodva hisztizik és követelőzik és sajnálja önmagát. Az ilyen agresszív hülyéket minden valamire való nő kirúgja.

2023. jan. 4. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy, hogy zaklatás. Azt mondanám/írnám neki, hogy "Fel foglak jelenteni, ha továbbra is zaklatsz!", valamint azonnal szólnék a szüleimnek is.
2023. jan. 4. 22:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Már olyan mintha próbálna lelkileg zsarolni.:// olyan rossz érzés.
2023. jan. 11. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Annyira azért nem zavarhat a dolog, ha azóta sem tettél ellene semmit.
2023. jan. 11. 16:16
 9/10 A kérdező kommentje:

8.

Annyiszor elmondtam már neki de nem érti meg és minél jobban nem figyelek rá annál jobban igyekszik.

2023. jan. 11. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 De a szüleidnek, vagy a hatóságoknak továbbra sem szóltál...
2023. jan. 11. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!