Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy félek egy sráctól? Amúgy jófej, de nagyon el tud borulni az agya, és nem ilyen begőzölten agresszív, hanem ilyen hidegvérű, lappongó gyilkos tekintete van?
Figyelt kérdés
Ilyenkor konkrétan félek. Mit tegyek? Amúgy bejön.2023. jan. 3. 17:37
2/11 A kérdező kommentje:
Ilyeneket mondott, hogy a haverjaival levadászná az összes fiút, aki tiszteletlen volt velem, megkeresné őket és szétpréselné a... Azt. Nem tudom, vegyem komolyan? Elég fura... Meg ilyeneket mond, hogy ha majd együtt leszünk minden egy srác térdelni fog előttem, tudni fogják, hol a helyük.
2023. jan. 3. 17:48
3/11 anonim válasza:
Hatalommániás pszichopata, aki csak birtokolni akar.
Mondtál már nemet neki, bármiben?
4/11 anonim válasza:
El kell kerülni...messziről. Emellett én a szüleimnek is szólnék, ha ilyen ember lenne a közelemben.
5/11 anonim válasza:
"Amúgy bejön."
Esetleg kifejtenéd hogy mégis miért?
6/11 A kérdező kommentje:
Hát elég ragaszkodó, kimutatja az érzéseit irántam, néha ír verseket is, meg gitározik.
2023. jan. 4. 20:30
7/11 anonim válasza:
#6 Emellett pedig mellékesen csapatban akar embereket verni és ölni, de ezek nyilván elhanyagolható dolgok. Remélem van annyi eszed, hogy lerázod magadról és a közelébe se mész többet. Ha viszont mégis összejöttök, arra csak annyit tudok mondani, hogy a hülye ember a saját kárán tanul. Nem kívánom, hogy bajod essen, de a saját bőrödön fogod megtapasztalni a hibás döntéseid következményét, ha nem vagy észnél.
8/11 anonim válasza:
Gyomron rugnam es terdelne o.. kis sar veru !
9/11 anonim válasza:
Hú, vigyázz az ilyenekkel. Még most szabadulj meg tőle, ha nem túl késő.
10/11 anonim válasza:
Gitaron eljatsza a tesveri zeneket sáválé ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!