Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan irjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan irjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú kb egy éve ismerem fél éve nem láttam már nagyon szeretem ōt még mindig már másik suliba is át mentem de nem birom elfelejteni és arra gondoltam hogy leirom neki hogy mit éreztem/érzek mert már nem birom magamban tartani de viszont eléggé bátortalan vagyok és félek a reakciótol is de nemtudom mit csináljak vagy hogy csináljam... Valami ōtlet?

2023. jan. 2. 14:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es, azért ilyeneket tudni, az tapasztalat. Igaza is van, ha csak ráír, hogy "szia, mizu", a srác csak akkor fog mozdulni, ha ő is szerelmes a kérdezőbe. Az azért elég nagy véletlen lenne. Szerintem te egyszerűen seggfájós vagy hogy te nem tudsz ilyeneket...
2023. jan. 2. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

11# nem a szia mizut irtam, az tenyleg rossz kezdes.

Ennyi erovel azt mondanam, hogy brit tudosok megmondtak hogy a magyarok 95%a nem olvas konyvet.

Es nekem ne osztogass az eszt, ez nem az a generacio, ami igy mukodik. A megoldasa csak konyv.bu.ziknak mukodik.

Latszik hogy nincs sok tapasztalata

2023. jan. 2. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A te generációd mosógépkapszulákat zabál a TikTokon a lájkokért, szóval csak ne arcoskodj.

A válaszban pedig ott volt, hogy nemcsak könyvvel működik. Talán ha nem néznéd így le a könyveket, tudnál olvasni.

2023. jan. 2. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Sikerült ráírni?
2023. jan. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!