Hogyan/milyen ürüggyel írjak rá a lányra?
Évfolyamtársam. Látásból ismerem.
Személyesen leszólítani nincs bátorságom mivel mindig a barátnőivel van..
Arra gondoltam ráírok, de nem szeretnék sem túl tolakodó, sem túl sablonos lenni. (A szimpátia kölcsönös, csak egyikünknek sincs bátorsága kezdeményezni)
Nagyon nincs értelme kertelni, főleg ha azt mondod hogy kölcsönös a szimpátia. Ráírsz, megmondod hogy láttad a suliban és szívesen megismernéd.
Kis beszélgetés, aztán mindenképp hozd fel, hogy a suliban folytassátok. Beszéljétek meg melyik szünetben találkoztok, akkor nem kell a barátnőitől elrángatni.
Ha a szimpátia kölcsönös, akkor teljesen mindegy, hogy mit írsz, igen lesz a válasz. Mondjuk ha nem kölcsönös, akkor is mindegy, hogy mit írsz, mert nem lesz a válasz. Ez egy ilyen örök szabály, ezért nem szabad túlagyalni és túlgörcsölni ezeket. Csak lazán írj rá, add önmagad, ennyi. Ha bejössz neki, akkor megy majd gond nélkül minden.
Hajrá! 🙏
hová valósi vagy? meddig lesztek évfolyamtársak?
ha úgy gondolod, békében is eltudtok válni és minden nap egymást látni ha mégsem lennétek együtt. csak írj rá. szia, mit csinálsz suli után? a héten valamelyik nap nem lenne kedved meginni valamit?
ugye már nincs suli, ezért. szia, hétvégén volna kedved velem ebédelni?
aztán később már lehet vacsora is akár :) ebédre nem csípi úgy ki magát, kényelmes cipőben lesz ha sétáltok, stb :)
Nagyon gáz ez a ráírás valakire igy ismeretlenül
Inkabb neha koszongess neki eloben csak annyit hogy hello
Aztan figyeld a reakcioit
Utana mar konyebb megszolitani
De h nem jon oda hozzad sose magátol akkor hagyni kell, nem érdekled
Nalam is ez van kb fél éve
8-as, én nem írtam rá sose
Megszólítottam
Párszor beszélgettem vele, de sose keres magától
Úgyhogy itt a vége, énse keresem többé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!