Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány sokat tiltogatott, végül emiatt megváltozhatott?
Figyelt kérdés
Azt mondtam, hogy okés, akkor próbáljuk ki, hogy először csak egy napig nem írok (amikor csak tehetem, írok neki), aztán egy hétig, aztán egy hónapig, aztán egy évig, majd soha a büdös életben.
Azóta nem tiltott le. Érezhet valamit? Vagy csak fosik, hogy nem lesz lefoglalva egy magamfajta idióta barom által?
2022. dec. 31. 16:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak rájött hogy idióta volt. Attól még tetszhetsz neki, de ebből nem tudjuk megmondani
2/3 anonim válasza:
Szerintem amint megszegted volna az ígéretedet, letiltott volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Ápdét: tegnap letiltott.
2023. jan. 3. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!