Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire utál az exem?
Figyelt kérdés
Na hát az van, hogy mióta szakítottunk (közös megegyezés alapján) és amióta elkezdődött a suli egyfolytában belém köt. De úgy nagyon durván, krváz meg ilyenek. Ma például beszélgettem az egyik fiú barátommal hívásban és az exem megkérdezte tőle, hogy kivel beszél (mert ott volt vele), aztán ugye mondta, hogy velem és elkezdte mondani, hogy te semmirekellő büdös rbnc, ehhez hasonlókat. Őszintén nagyon nagyon zavar és rosszul esik, már nem szeretem de mégis egyszer az életem része volt. Nem váltunk el haragban viszont mesélte a legjobb haverja, hogy nyáron szakítás után sokat beszélt rólam, rosszakat. Aztán bármikor amikor meglátott egy smároló párt egyből engem hozott fel, hogy lehet én vagyok. Ezt ilyen nehezen dolgozza fel vagy feltűnési viszketegsége van? Pedig semmi rosszat nem tettem ellene, mindig kedves voltam vele.2022. dec. 30. 23:25
1/2 anonim válasza:
Ha jól sejtem, ez a 4. kérdésed a témában. Továbbra is annyit tudunk csak mondani, mint eddig: nincs túl rajtad, ezért csinálja ezt.
2/2 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele
Nézd levegőnek, majd megunja és abbahagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!