Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szerelem, a filmek mennyire túloznak?
Sziasztok! Nem árulok zsákbamacskát, tinédzser (lány) vagyok és nem egyedi vágyam, hogy megtapasztaljam a szerelmet. Klisé vagy sem, a legtöbben ezzel így vannak, egyszerűen szeretnék szeretve érezni magukat egy adott személy által, és nem csak azért, mert nem kapnak eleget a családtól, barátoktól. Én úgy érzem szeretve vagyok, szóval ha minden igaz nem hiányosság miatt keresem az érzést. Nagyon érdekelne, hogy mások hogyan látják magát a szerelmet. Bármilyen korosztály, nő, férfi, házas, vagy sem, kérlek írjátok le milyen nektek a szerelem.
Mindenki válaszát előre köszönöm! C:
Őszintén? Véleményem szerint a világ egyik legjobb állapota és jobb ha felkészülsz hogy nem tart örökké.Ahogy arra is hogy nem csak egyszer leszel szerelmes. Persze van sok kivételes találkozás is amiben örökké tart de a többségnél nem ez a szitu.
Bár a filmek ezen kategóriáját nem igazán kedvelem de egy jó romantikus film kb vissza adja azt amit ilyenkor érez egy ember.
Minden és mindenki a szerelmed után kap csak teret.Non-stop vágysz a találkozásra, a csókra, szexre, ölelésekre.A szervezeted is vissza jelez, pl gombóc a gyomorban,hevesebb szívverés amikor meglátod,aktívanb szexuális vágy,boldogság érzés ami belengina napjaidat Megszűnik minden gondod amikor kettőtöké a tér.
Bármi is a legjobb leírása a szerelemnek, a tapasztalás fogja igazán beléd vésni.
30 évesen ismertem meg a feleségem, az egyetlen nő akinél évek után is szerelmes maradtam.Ezért is lett a feleségem. Idősebb korban is ugyan azok az érzések járkálnak az emberben csak tudatosabb, érettebb tettek kísérik.
36/f
Röviden, jó.
Bövebben, nem jó.
az aszony egy sárkány,mindig panpog ha a Kocsmából haza megyek. hisztizik
Béla bácsi 65
Én szívesen beszélgetek erről vagy a kapcsolatomról.
Szerintem nagyon más a szerelem, mint ahogy ábrázolják. Persze van egy olyan oldala is, de számomra sokkal inkabb egy nyugodt, otthonos, biztonság érzése. Mikor mellette vagyok, úgy érzem megérkeztem, jó helyen vagyok, és semmi baj nem történhet. A legjobbat szeretném neki, vonz mindenhogy. Nem jut eszembe más, mint potenciális partner, sem romantikusan, sem szexuálisan. Szeretnék vele mindent megosztani, el tudom képzelni vele az életemet, hajlandó vagyok kompromisszumokra. Rengeteget tanulok tőle és bizony az értékrendem is megváltozott egy kicsit. Pl most teljesen egyértelmű számomra, hogy végzés után vele menjek külföldre. Figyelembe veszem tehát a jövőm tervezésekor, de nem adom fel az álmaimat. Fontosabb a kapcsolatunk, mint a sértettségem, képes vagyok elmondani, ha problémám van, tudok úgy veszekedni vele, hogy nyugodt maradok és nem vágok a fejéhez semmit, nem kérdőjeleződik meg a szeretetem.
Abban a csodálatos helyzetben vagyok, hogy az érzéseim viszonzottak.
8-10 hónapja vagyunk együtt.
21L
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Tényleg jól esik, hogy többen bővebben kifejtitek és nem mellesleg nem úgy beszéltek a szerelemről mint valami mítoszról. Tapasztalataim szerint sokak számára nem létezik. Jó volt olvasni, és a 3. válaszolónak üzenem, hogy élmény volt olvasni.(Félre ne érts, tapasztalat, hogy más férfiaknak mi a véleményük a szerelemről.) A feleséged és te is egy nagyon szerencsés ember vagy. c:
Ment a zöld többeknek <33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!