Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockahas kötelező?
Figyelt kérdés
Már belegebedek a gyúrásba, de akkor se jön össze. Ez ennyire kritérium lenne? Kizáró ok csajok?2022. dec. 29. 22:12
4/14 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással nem lepődnék meg, ha csak olyan csajokkal hozna össze az élet, akiknek a kinézet a lényeg.
5/14 A kérdező kommentje:
Milyen hozzáállás már nem is haragudj, kérlek? Növesszek sörhasat akkor? Az az imponáló?
2022. dec. 29. 22:40
6/14 anonim válasza:
#5 Azzal a hozzáállással, hogy képes vagy majdnem belehalni az edzésbe. Félreértés ne essék, az edzés jó dolog, de ha csak ettől várod a megváltást, akkor pofára esés lesz a vége.
7/14 anonim válasza:
Létezik a koksz nevű csodaszer is.
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező.
Szerintem a maci poci igenis aranyos…🥰én személy szerint jobban szeretem a picit (nem túlzottan) apu testet!
10/14 anonim válasza:
Fuj nem kötelező én utálom, manapság csak ez számít tényleg? Szóba se állnék olyannal akinek ennyire a külső a lényeg, hogy ha nem kigyúrt már szóba se állnak vele, ezért ilyen a világ...Műpasik meg műcsajok meg a felszín világát éljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!