Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elmúljon/csillapodjon ez az érzés?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit már régebb óta ismertem egy baráti társaságból, nem éreztem iránta semmit, addig amíg kint nem maradtunk ketten, utána csak rá tudtam gondolni. Másnap ugyanúgy találkoztunk, nagyon jól éreztem magam vele. Sajnos elköltözött elég messzire, de tartottuk a kapcsolatot, és amikor tudtunk találkoztunk. Mióta megszerettem csak rá tudok gondolni, nem tudok koncentrálni, felmerült bennem egy hiányérzet iránta. Most több ideig van ott ahol én és majdnem minden nap találkozunk, de amikor nem, nagyon rosszul érzem magam, egésznap nem beszélek senkivel, szorongok, felerősödött ez a hiányérzet. Mit kéne csinálnom hogy csillapodjon?2022. dec. 27. 22:42
2/2 anonim válasza:
Próbáld minimalizálni az érintkezéseket vele. Ne beszélj vele, ne talákozzatok, ne nézd őt instán. Csak így tudod majd elfelejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!