Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes vagyok nem?
Figyelt kérdés
16/F vagyok és mikor a barátnőmmel vagyok akkor érzem hogy szeretem és nem akarom el engedni,mikor meg ölel vagy hozzám bujjik akkor meg nyugszok és érzem hogy szeret. Na de mikor itthon vagyok és nem beszélunk akkor néha ugy érzem hogy nem is vagyok szerelmes de nemtudom miért,máskor pedig nagyon hiányzik és simogatni akarom érzem hogy szerelmes vagyok.
Ez mitől lehet? Volt valakivel ilyen?
2022. dec. 27. 18:29
1/3 anonim válasza:
Volt már ilyen, de nálam csak a túlgondolás miatt történt.
Szerintem az lesz Veled is, egyszerűen túl sokat agyalhatsz azon, hogy "mi van ha nem szereted?". Próbálj meg csak arra gondolni, hogy milyen jó lesz, ha újra találkozol vele, esetleg idézz fel szép közös emlékeket.
2/3 anonim válasza:
Persze, az vagy. Pontosan úgy van, ahogy az egyes is írja.
3/3 anonim válasza:
Amikor hiányzik ráírok, és megkérdezem mi van vele, vagy csak annyit írok hogy szeretlek. Örülni szokott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!