Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennek egy baratomba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennek egy baratomba?

Figyelt kérdés

en lany, o fiu hosszu ideje baratok vagyunk. eleg kozeli a kapcsolatunk ilyen szinten, sok mindent megbeszelunk, sokat jarkalunk egyutt el stb.

az utobbi idoben azon kapom magam hogy egyre tobbszor gondolok ra, most szunetben volt par nap amikor nem nagyon csinaltam semmit es unatkoztam es akkor kb egesz nap o jart a fejemben. ha van valami baja pl beteg volt egy hetig akkor elegge aggodom miatta kicsit jobban mint kene.

kicsit bonyolult a helyzet mert ketlem hogy o viszonozna az erzeseim es nem akarom emiatt elrontani a baratsagunkak. meg hat eleg kinos lenne csak ugy bevallani meg utana igy beszelni meg talalkozni. van ra mod hogy kevesbe kotodjek hozza? bar igazan azt se tudom hogy szerelmes vagyok e mert meg sose ereztem magam annak.

ti mit gondoltok?

2022. dec. 25. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Nem feltétlenül szerelem, lehet csak tetszik.
2022. dec. 26. 00:30
 2/4 anonim válasza:
89%

Miért akarsz kevésbé kötödni hozzá?

Szerintem nem vagy szerelmes csak fellángolas.

2022. dec. 26. 07:02
 3/4 ojita válasza:
64%
sokat számít hogy hány évesek vagytok. Szerintem adj magadnak időt, figyeld magad. De ha szerelmes vagy, akkor azt úgyis érezni fogod
2022. dec. 26. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Tuti
2022. dec. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!