Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
Sziasztok!
Milyen volt az első csókotok, hol és hány évesen történt?
Az első szájra puszi 13 évesen egy nyári táborban felelsz vagy mersz közben. Pici volt, rövid és suta.
Az első rendes, igazi csók 17 évesen az első barátommal a házunkban. Nagyon fura volt, nyálas és elég ügyetlen. Na meg a hangos cuppogás, az nagyon váratlanul ért :D
Szájrapuszi 12 évesen volt először, a suliban az akkori barátommal.
Az első rendes, igazi csókom 14 évesen volt, szintén vele, egy parkban. Nagyon jó volt, azóta is együtt vagyunk, már 4 éve.
14 éves voltam, a fiú a szomszéd városban lakott, én pedig megvártam vele a vonatát.
Igazából én egy szájrapuszit adtam neki, ami után ő megcsókolt. Alapjáraton a csók jó volt, de legközelebb amikor nyelves csók volt borzasztó rossznak éreztem, talán mivel nem voltak felé sajnos őszinték az érzelmeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!