Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt az első csókotok?
Én óvodás koromban csókolóztam először a barátnőmmel, úgyhogy annyira nem volt profi 😃
De véleményem szerint ha nem túl nyálas és nem remegsz mint a kocsonya, nem harapod meg sehol a partnered, nem büdös a szád, nem lerohanva csinálod és nyalod körbe a száját mint egy hal akkor elég élvezetes tud lenni.
Nálam voltunk, én megöleltem őt, ő pedig megcsókolt. A lehető leghétköznapibb napon :D Az tette különlegessé és emlékezetessé, hogy már egy jó ideje nagyon kedveltem a fiút.
(Előtte barátok voltunk elég sokáig, mivel nem mertem lépni) Mindketten 17 évesek voltunk ^^
14 évesek voltunk, előtte kb. feküdtem az ölében (ami visszatekintve gáz, ugyanis vonatra vártunk) majd miután felálltunk, megölelt kapott egy szájrapuszit, ő meg megcsókolt. Nem volt rossz, fenomenális sem.
Azóta nem érzem nagy dolognak, ott, akkor igen is az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!