Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy még mindig nem vagyok túl egy 3 éves traumán?
Szerintem még mindig nem vagyok túl lelkileg az első szerelmemen, a lány iránt már nem érzek, de akaratlanul is nagyon összetörte a szívemet. Sokat beszélgettünk, fülig szerelmes voltam, biztos voltam benne, hogy együtt leszünk, aztán kiderült, hogy van barátja. Jó naiv voltam akkor, nagy trauma volt, szerintem még ma is érzem a hatását. Szerintetek sem lehetek túl rajta, vagy ez hülyeség?
17/f
Nem tudom, elég nagy lúzerség szerintem, az egész fiatalkorodat egy ilyenen végigszenvedni. Én nem értem az embereket.
Engem is ért már szerelmi trauma, ráadásul sokkal komolyabb mint ami egy tini életében csak potenciálisan is előfordulhat ,mégis felálltam belőle egy pár hónap után. Önuralom, lélekjelenlét. Főleg a kérdésedben leírt sztori tök átlagos, szerintem akivel nem volt félutcat ilyen, az alig ismerkedett. Kicsit gyúrjál lélekre, mert ez igy elég fájdalmas út lesz.
Részben hülyeség.
A fiúk általában nehezebben dolgozzák fel a szakítás fájdalmát, valaki nem is tudja teljesen amíg nem lép az életébe az új szerelme. Teljesen normális hogy megviselt, de az emberek nagyon nagy százalékát érinti szerelmi csalódás és mind éli tovább az életét, nem rágódik. Nem baj ha olykor fájdalmat érzel, de ne hagyd hogy befolyásoljon a döntéseidben tetteidben, együtt tudsz vele élni ahogy bárki más és idővel el fog halványodni. A szerelem sokszor eléggé túlértékelt dolog, majd meglátod. Nagyon fiatal vagy még, idővel megedződsz💪
De akkor nem is tini lelked volt, amikor történt
Azóta is ismerkedtem, de messze nem éltem bele magam annyira, mint akkor
Nem rágódom rajta, inkább ilyen passzív fájdalomként van jelen. Meg azt is eredményezi, hogy egyik lány felé sem tudok mélyen érezni
Nem feltétlenül a fiúk dolgozzák fel nehezebben. Szerintem pont hogy inkább a lányok. Bár személyiségtől függő inkább.
Kérdező
Az életben még sokkal nagyobb traumák is fognak érni, ne ezen rágódj egész végig életedben.
Nekem miután a pasim durván széttörte a szívem nehéz volt felállni de sikerült. Miután túlléptem rajta akkor is volt egy pár mozanat amivel teljesen vissza tudtam volna esni mélyre. De ez egy kis idő múlva már elmúlt. Igaz semmi nem volt olyan mint régen de már sokkal jobb volt.
Majd egyszer neked is megjön az igazi de addig valószínűleg sok szomorúság fog még érni téged. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!