Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám elérni hogy belém szeressen az a lány akit nagyon szeretek úgy hogy neki van már egy 3 éves kapcsolata?
Vedd már észre hogy ezeket a hülyeségeket azért mondja hogy lerázzon.
Milyen érdekes, a barátja nem engedi el randira.
2 hónapja szenvedünk. Ez csak rád vonatkozik.
Szerintem addig hagyd őket békén amíg teljesen nem csinálnak hülyét belőled.
Ha fontos vagy neki, de annyira nem, hogy elhagyja miattad a jelenlegi barátját, akkor nem vagy fontos neki ELÉGGÉ. Bocsi, de ha nem hajlandó szakítani a sráccal miattad, akkor nem szeret eléggé. Sad, but true.
Hogyan lehet ezen változtatni? Hát, ha eddig nem lépett, be lehet játszani a válassz kettőnk közül kártyát, de igazából ott választ nap mint nap, hogy a barátjával marad.
Megpróbálhatod elbűvölni randin, ha összejön, de szerintem pontosan tudja ő, hogy mit érez.
Én elkezdenék nem beszélni vele, nem keresni, nem fájdítani a szívem, mert nem vagyok neki elég fontos. Így legalább én sem szomorkodom, és ha tényleg engem szeretne, akkor elhagyná a pasiját, ha meg nem, akkor túllépnék rajta. Ja, amúgy lány vagyok, csak a te szemszögedből írtam. Bocsi ha kicsit off, amit írtam, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!