Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem lesz tini kapcsolatban része az sok élményt veszít?
Figyelt kérdés
Szerintem nekem nem lesz barátnőm. Nagy veszteség az ember életében ez? Későbbi párkapcsolatokat mennyire befolyásolja?2022. dec. 18. 21:51
11/12 anonim válasza:
A 2-essel értek egyet. Késő 20-as éveimben vesztettem el a szűzességem. Kb. 8 éve tartós kapcsolatom van, kielégítő szexuális életem, de van egy űr, amit betöltetlennek érzek. Szóval javaslom, hogy minél hamarabb lépj a tettek mezejére! Ha nem tudsz lányokat felszedni, akkor a prostik segíthetnek megtörni a jeget.
12/12 anonim válasza:
Nem. Szerintem várhatnának 18 éves korig a szerelemre. Mert szerelem 18 éves kor alatt nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!