Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem lesz tini kapcsolatban része az sok élményt veszít?
Figyelt kérdés
Szerintem nekem nem lesz barátnőm. Nagy veszteség az ember életében ez? Későbbi párkapcsolatokat mennyire befolyásolja?2022. dec. 18. 21:51
1/12 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akiknek 20+ évesen volt először kapcsolata. Most 40+osak és ugyanolyan teljes életet élnek.
2/12 anonim válasza:
Nekem semmi baráti, sem párkapcsolati élményem nem volt, utólag hiányzik, bár inkább maga az a bulizós flörtölős lazább korszak, amiben nem volt részem, s amíg nem élem ki magam hiába a hosszú tartós párkapcsolatom, mindig marad egy űr, egy hiányérzet. Ez a magam tapasztalata, egyáltalán nem biztos, hogy mással is így lesz. Sőt nem jelentheted ki előre, hogy nem lesz barátnőd, mert miért ne?
3/12 anonim válasza:
Lassan ezt a profilodat is tiltani fogják, ha ennyiszer kérdezel meg valamit...
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
4/12 anonim válasza:
nem veszít semmit, kiverni 1000x jobb
5/12 anonim válasza:
mit értesz tini alatt, nem mindegy hogy 12 évest vagy 19 et
6/12 anonim válasza:
#4 Látszik, hogy neked se volt barátnőd.
Kérdező, tapasztalatokat veszítesz vele, amit később fel tudnál használni, és persze sok boldog pillanatot, de egyébként nincs ezzel semmi baj ;)
7/12 anonim válasza:
6
Még jó hogy nem volt, tudod kinek hiányzik egy hisztis liba....
8/12 anonim válasza:
#7 Ne véleményezz olyan dolgot, amiről 0 tapasztalatod van olyan emberrel szemben, aki már valamit átélt belőle. Igenis egy nagyon jó dolog az, ha valakinek van kapcsolata tizenévesen, sok boldog pillanattal és tapasztalattal gazdagodik. Persze ott van az is, hogy pont kifog egy hülye ribit (vagy lányként egy bunkó faszt), de azért nagyjából látni az embereken hogy kibe érdemes több energiát belefektetni.
9/12 anonim válasza:
8
Nekem legalább nem tette tönkre a fiatalkorom egy szakítás, sokaknak ilyenkor az öngyilkosság is megfordul a fejében, vagy ha fél megtenni akkor egész életében egy emberi roncs lesz xd
10/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg mikor kezdődik, hanem hogyan folytatódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!