Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kisujjesküt "fogadtunk" egymásnak, akkor az mit jelenthet?
Van egy srác aki már egy ideje tetszik, együtt járunk sportolni.
Elköszönésnél mondta nekem, hogy vigyázzak magamra, majd én is mondtam neki, hogy vigyázzon magára, mire nem szólt semmit. Nagyon mosolygott, gondolkozott szerintem legalábbis, hogy mit mondjon, de én megelőztem, és mondtam neki, hogy "de most tényleg ígérd meg" (körülbelül 1 hete rosszul lett, beverte a fejét és össze kellett varni neki, erre is gondoltam, hogy azért ilyesmi ne történjen meg). Majd erre ő válasz helyett csak nyújtotta a kisujját és mosolygott.
Pár órája pedig ez ugyanígy megtörtént, csak most én fogok elutazni pénteken, és nem fogunk addig találkozni.
Szerintetek ez így mit jelenthet?
Lehet hülyeség a kérdés, de érdekel, mások mit gondolnak:'D
Szerintem nagyon aranyos, én is szeretnék ilyen fiúval találkozni
L17
Lopom az ötleted :D jo lesz bevágni randi végén.
Egyébként a balesetek véletlen történnek.nincs sok köze hozzá.Ne gondold ennyire túl,feleslegesen stresszeled magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!