Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert piszkal az exem ha mar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert piszkal az exem ha mar mast szeret?

Figyelt kérdés
Mas lany van most neki de egyfolytaba belem kot es mondja a hulyesegeit. Valamiert nagyon utal de amikor rakerdezek, hogy miert akkor normalis indokot nem tud mondani. Valamikor meg sem szolalok es akkor is keresi az alkalmat. Egy iskolaba jarunk sajnos es a lannyal is akivel kavar vagy nem tudom hanyadan allnak. Nyaron szakitottunk, utana 2x is mondta haverjanak, hogy ossze kene velem ujra jonni.
2022. dec. 10. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Az látszik a leírásból, hogy nem tudod őt elengedni és megfojtod a rajongásoddal, engedd el! Attól, hogy még kekszeltek nem kell semmit belegondolnod.
2022. dec. 10. 12:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem engedtem meg el. De nem rajongok erte hozza se szolok meg semmi, semlegesen allok hozza mikor rakerdeztem, hogy miert utal az is akkor volt mikor ram irt. Nem szexelunk.
2022. dec. 10. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs túl rajtad, és nagyon gyerekesen kezeli a dolgot. De készülj fel, sok srác ilyen nyomi marad még 30 éves korára is, jó ha megtanulod most lerendezni őket :D
2022. dec. 10. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A napokban kb. 5 ilyen kérdést írtak ki. A válasz még mindig az, hogy nincs túl rajtad.
2022. dec. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!