Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Járok egy szakkör féleségbe, és tavaly megismertem ott egy lányt aki nagyon tetszik. Heti egyszer találkozunk csak, de szeretném jobban megismerni. Alapvetően ő is nyitott felém, egész jól összehaverkodtunk. A bökkenő csak annyi, hogy mindketten lányok vagyunk. Már régen elfogadtam, hogy a lányok érdekelnek, de nem tudom, hogy ő csak barátként áll hozzám, többet akar, vagy egyáltalán van e valakije. Még soha nem volt kapcsolatom, szóval nem nagyon tudom, hogy mit csináljak :DD
16/l
2022. dec. 9. 21:21
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, mert azt sem tudjuk, hogy a lány bi/hetero/leszbikus.
Ezt kellene kideriteni, mert ha a középső opció nincs esélyed és fölösleges az egész, mert csak serulni fogsz.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudja melyik nemhez vonzódik
2022. dec. 10. 13:59
4/4 A kérdező kommentje:
Felőlem apacshelikopter is lehet
2022. dec. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!