Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok depressziósak lenni?
Figyelt kérdés
Én sokszor igen. Nektek mi segít, esetleg tudtok beszélgetni, hátha az segít?
Hány évesek vagytok?
2022. dec. 8. 13:32
1/3 anonim válasza:
Azta. Először is a depresszió az nem egy korszak. A depresszió az egy betegség, ami nem úgy történik hogy egyik nap felkelsz és tudatában vagy azzal hogy “hoppá én depis lettem” .
Lehetsz szomorú, de ha valóban beteg vagy orvoshoz kell fordulnod, és kapsz egy gyógyszert amit napi rendszerességgel be kell venned, ahoz hogy ne légy folyamatosan motiválatlan, letört, és ne szorongj.
2/3 anonim válasza:
Nem. Vannak rosszkedvű időszakaim, de a depresszió (ahogy előttem írták) egy betegség, nem egy állapot. Az viszont lehet, hogy bipoláris depressziód van, ezért érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz.
18L
3/3 anonim válasza:
A depresszió az egy betegség. Szomorú szoktam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!