Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány azt küldte, hogy "mindig győzök, még akkor is, mikor nem veszed észre"?
Mi az szövegkörnyezet/téma? Mire válaszolta ezt? Honnan ismered a lányt és milyen viszonyban vagytok?
Ezek nélkül csak magában a kérdésed alapján: Vagy egoista/nárcisztikus vagy arra próbál utalni, hogy vannak helyzetek, amiket te győzelemnek könyvelsz el, de valójában csak rádhagyta a dolgot, így igazából ő nyert. Példa: veszekszel vele valami hülyeségen, a semmin hisztizel. Ő azt mondja "Rendben szívem. Csak ne vitázzunk". Te magadban ujjongsz hogy igazad volt, valójában pedig csak rádhagyta a felesleges f@szságot, mint egy gyerekre.
De tényleg nem ártana tudni a fenti kérdésekre a választ, hogy rendes és pontosabb választ kapj.
Én visszaírnék neki, hogy én meg utálok veszteni, szóval ki vagy rúgva. És tényleg kirúgnám a kis öntelt pitsát. A következő pasijával nem lesz ilyen beképzelt majom.
Egy kapcsolat nem szabad, hogy versengésről szóljon. Ha arról szól, hogy ki győz vagy veszít, akkor az nem kapcsolat, hanem alá-fölérendelt viszony.
3. Szóval számodra zavaró, ha egy nőnek van önbizalma?
Igaz, a kisfiúk félnek is az ilyen nőktől/lányoktól. :D
Nem zavar. De egy kapcsolatban MUSZÁj, hogy ne versengésről szóljanak a mindennapok. Ha a kiscsajnak akkora az önbizalma, hogy mindenáron "nyerni" akar, akkor menjen a fenébe, ez nem a szeretetről-szerelemről szól, hanem arról, hogy akkor most ő győzött, vagy én.
Ha akkora az önbizalma, hogy tudja, mivel teheti szebbé, értékesebbé a kapcsolatunkat, és én egyenlően viszonzom, akkor jó a kapcsolatunk.
Igazad van, eléggé kisfiú vagyok, 47 évesen a két fiammal és a lányommal. Szerencsére a feleségem nem ilyen kis győzedelmeskedni akaró pitsa, hanem mindannyian egymásért teszünk jó dolgokat. A győzedelmeskedés pedig csak a társasjátékoknál fordul elő, akkor viszont mindenki örül, hogy milyen jót játszottunk.
Igaz, ezeket a dolgokat csak érett emberek - férfiak és nők egyaránt - értik. Kisfiúk és kislányok, valamint alacsonyan iskolázottak és alacsony IQ-val rendelkezők nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!