Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány azt küldte, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány azt küldte, hogy "mindig győzök, még akkor is, mikor nem veszed észre"?

Figyelt kérdés
Ezt mire érthette, szerintetek? Igazából őrülten szeretem, szóval nem nagyon értem, hogy mit akar ezzel mondani.
2022. dec. 6. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az szövegkörnyezet/téma? Mire válaszolta ezt? Honnan ismered a lányt és milyen viszonyban vagytok?

Ezek nélkül csak magában a kérdésed alapján: Vagy egoista/nárcisztikus vagy arra próbál utalni, hogy vannak helyzetek, amiket te győzelemnek könyvelsz el, de valójában csak rádhagyta a dolgot, így igazából ő nyert. Példa: veszekszel vele valami hülyeségen, a semmin hisztizel. Ő azt mondja "Rendben szívem. Csak ne vitázzunk". Te magadban ujjongsz hogy igazad volt, valójában pedig csak rádhagyta a felesleges f@szságot, mint egy gyerekre.

De tényleg nem ártana tudni a fenti kérdésekre a választ, hogy rendes és pontosabb választ kapj.

2022. dec. 6. 22:12
 2/6 anonim válasza:
100%
Azt érthette, hogy szerinte mindig győztesként kerül ki a konfliktusokból, még ha azt nem is veszed észre. Lehet, hogy csak azt szerette volna kifejezni, hogy ő rendkívül magabiztos és önbizalommal teli, és nem törődik azzal, ha nem fogadod el a győzelmét. Az is lehet, hogy valami másban látja a győzelmét, ami számodra nem nyilvánvaló, és úgy érzi, hogy mindig ő a nyertes a kapcsolatotokban. Az is elképzelhető, hogy csak poénkodni szeretett volna, és nem igazán gondolta komolyan azt, amit mondott. Fontos lenne megkérdezni tőle, hogy pontosan mit akart ezzel mondani, hogy jobban megértsd a szándékát.
2022. dec. 6. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Én visszaírnék neki, hogy én meg utálok veszteni, szóval ki vagy rúgva. És tényleg kirúgnám a kis öntelt pitsát. A következő pasijával nem lesz ilyen beképzelt majom.

Egy kapcsolat nem szabad, hogy versengésről szóljon. Ha arról szól, hogy ki győz vagy veszít, akkor az nem kapcsolat, hanem alá-fölérendelt viszony.

2022. dec. 7. 01:02
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem, ezzel nem mondott újdonságot, a nők mindig győznek, meg ha nem is úgy tűnik
2022. dec. 7. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

3. Szóval számodra zavaró, ha egy nőnek van önbizalma?

Igaz, a kisfiúk félnek is az ilyen nőktől/lányoktól. :D

2022. dec. 7. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem zavar. De egy kapcsolatban MUSZÁj, hogy ne versengésről szóljanak a mindennapok. Ha a kiscsajnak akkora az önbizalma, hogy mindenáron "nyerni" akar, akkor menjen a fenébe, ez nem a szeretetről-szerelemről szól, hanem arról, hogy akkor most ő győzött, vagy én.

Ha akkora az önbizalma, hogy tudja, mivel teheti szebbé, értékesebbé a kapcsolatunkat, és én egyenlően viszonzom, akkor jó a kapcsolatunk.

Igazad van, eléggé kisfiú vagyok, 47 évesen a két fiammal és a lányommal. Szerencsére a feleségem nem ilyen kis győzedelmeskedni akaró pitsa, hanem mindannyian egymásért teszünk jó dolgokat. A győzedelmeskedés pedig csak a társasjátékoknál fordul elő, akkor viszont mindenki örül, hogy milyen jót játszottunk.

Igaz, ezeket a dolgokat csak érett emberek - férfiak és nők egyaránt - értik. Kisfiúk és kislányok, valamint alacsonyan iskolázottak és alacsony IQ-val rendelkezők nem.

2022. dec. 9. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!