Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tényleg az én hibám lenne? Kérdéseket tettek fel instán a lánynak, és ő kirakott egy képet, amit nekem szánt, de mégsem?
Figyelt kérdés
Szóval lehetett kérdezni tőle, és egy másik arc mondta, hogy milyen szép... Én is írtam, az én üzenetemre nem reagált... Erre kirakott egy kvázi melltartós képet... És én felhúztam magam, letiltottam... Majd másnap bőgött, hogy milyen bunkó vagyok, mert azt nekem szánta csak indirekt módon, és hát fel kellett volna ismernem... És hogy milyen ostoba vagyok... Szerintetek ez normális?2022. dec. 3. 00:17
1/8 anonim válasza:
Ha neked szánta, akkor elküldte volna üzenetben.
Nem a te hibád.
3/8 anonim válasza:
Játszmázó kiscsibe. De annyi esze sincs.
4/8 anonim válasza:
Hol vannak a szülők, ha már tiniként ekkora rihe?
5/8 anonim válasza:
Nem. A csaj csak figyelmet akart és játszmázni. Hány másik embernek tudná még mondani ezt a "csak neked akartam" dumát?
6/8 anonim válasza:
Elsősorban az ő hibája, hogy nem egyértelműen jelezte, hogy neked szánta a képet, de a te hibád is, hiszen ilyen esetben nem megsértődni kell és letiltani, hamem utána járni a dolgoknak. Ráadásul nem is a barátnőd, azaz végképp nem értem, hogy ezt miért kellett így intézni.:/
8/8 NTBS válasza:
Nem a te hibád. Minek küldenek magukról ilyen képet? Aztán lehet sírni, hogy csak arra kellünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!