Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány egyértelműen kihaszná...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány egyértelműen kihasznál. Azt hiszi, hogy nem veszem észre, de nagyon egyértelmű. Hagyjam magam?

Figyelt kérdés
Annyira aranyosan csinálja, de mégis, csak kihasznál, és tudom, hogy nem szeret. Maradjak a kapcsolatban mégis, ha szeretem?
2022. dec. 1. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Te látod pontosan a helyzetet, de szerintem nem érdemes. Egyébként miket csinál konkrétan?
2022. dec. 1. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen szakíts vele. Lehet fájni fog, de ilyen az élet. Jobb mintha folytatná a kihasználásodat.
2022. dec. 1. 20:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Sportoló, és csak arra kellek, hogy biztassam, hogy növeljem az egóját versenyek előtt, mindig elkezd túlontúl kedves lenni előtte, és tudja, hogy ha ilyen velem, akkor nagyon sokat adok cserébe. De amikor vége a versenynek, másnapra már nem sokat foglalkozik velem.
2022. dec. 1. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt hogy hagyd e magad, vagy neked ez mennyire "éri meg", arra egyes egyedül te tudod a választ.
2022. dec. 1. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem bejönne egy ilyen lány nagyon, tetszik ha ilyen rendkivül intelligens hogy eléri amit akar és tud hízelegni
2022. dec. 1. 21:03
 6/9 mantis religiosa ***** válasza:
71%
Ne reménykedj! Soha nem fog beléd szeretni, bármit is teszel. Ha ezekkel tisztában vagy, és így is jó, folytasd tovább. Arra vigyázz, hogy könnyen beleragadhatsz egy ilyen helyzetbe, hosszú távon veszélyes lehet.
2022. dec. 2. 05:19
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Ne remélj tőle semmit. Se baratnőd nem lesz, se nunát nemfog adni. Felesleges idő/ energiapazarlás.
2022. dec. 2. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, hogy viszont biztatást kérsz, amikor készülsz valami nagy tettre, hogy ezt megteszi-e érted?

Illetve a szakítás előtt, kedvesen szóvá tehetnéd ezt neki. "Klára, észrevettem, hogy : "arra kellek, hogy biztassalak, hogy növeljem az egódat versenyek előtt, ilyenkor elkezdesz kedves lenni, de amikor vége a versenynek, másnapra már nem sokat foglalkozol velem. Szerinted ez így nem bántó nekem?" Aztán ebből lehet, hogy lesz egy veszekedés, de az is lehet, hogy segítesz neki, hogy érettebb legyen, és a jó értelemben változzon. Hisz mindannyian változ(hat)unk párjaink által is. 49f

2022. dec. 2. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha van szex akkor én azért a helyedben nem szabadulnék meg tőle amíg nem találok jobbat.
2022. dec. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!