Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem de barátnője van?
Szóval van a társaságunkban egy fiú, aki nekem valamennyire bejön viszont barátnője van. Nem akarok belekavarni senki kapcsolatába ne értsetek félre, attól nagyon távol állok.
Viszont a fiú mikor együtt van a társaság és nincs ott a bnője, folyton nyomul, megérint amikor csak tud, flörtöl…
Most lehet félreértem, de senki mással nem szokta ezt csinálni onnan
Én nem tudom hogy most ezt miért csinálja, jó haverok vagyunk szóval nem zavarna dehát ott a baratnője….
Ne hagyjam neki? Vagy mit csináljak?
Nehéz ezt így ismeretlenül megítélni. De ha van barátnője és mégis nyomul nálad, akkor valószínűleg nem a hűség és jellem bajnoka.
Csak azt kell eldöntened, bízhatsz-e benne. Vajon, ha összejössz vele, akkor ugyanígy fog nyomulni másoknál, mikor nem vagy ott?
Bejosz neki és ezért teszi.
Mondjuk nem értem miért hagyod...
Én elmeselnem a barátnőjének miféle madár és a budos életbe nem szólnék a fiuhoz.
Mert jellemtelen sz*rkalap, veled ugyanúgy megtenne, amit a csajjal.
Sőt még azt is kinezem belőle, hogy nem csak veled flörtöl hanem mással is (vagy meg többet is csinál)!
Miért nem állítod le és mondod meg, hogy ez nálad a barátság fogalmába nem fér bele?
Nekem is van olyan fiú barátom, aki felemel és megpörget a levegőben mikor talizunk. De olyan is van, akivel az ölelés sem igazán fér bele. Mindezt úgy, hogy van párom és tudja kivel milyen viszonyba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!