Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog szerelmesnek lenni a barátnőm legjobb barátnőjébe, mit tegyek?
Szerintem te egyikbe se vagy szerelmes, csak kangörcs állt be.
Felejtsd el mindkettőt.
Esetleg a csajod barátnőjének annyit megtehetsz h valamit célzol adsz neki jelet vagy véletlen megsimítod a fenekét vagy hozzá érsz többször sürűbben stb.. és ha valami pozitív vissza jelzést kapsz akkor van nála esélyed. De ha beköp a csajodnak vagy rád szól akkor nem érdemes próbálkozni nála.
(tapasztalatból írok. 1x buliban megfogtam óvatosan a fenekét a csajom barátnőjének és már rám is szólt a bnőm előtt hangosan ráadásul h mitcsiináálsz?? Úgy h nekem lesett a tantusz azóta nála nem próbálkozok)
Ha igazán jó barátnők akkor nem fog veled összejönni. A lányok tisztelni szokták hogy barátnő exével nem járunk.
Ha tényleg nem szereted a csajodat akkor szakíts vele ne ábrándítsd.
A barátnőjével nem érdemes szerintem próbálkozni de ez a te dolgod. Csak te tudod a pontos kis részleteket és ezen is sok függ.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!