Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom visszahódítani az exem ha haragszik rám?
Szakítottunk tavasszal, hírtelen felindulásból elmondtam neki, hogy szerintem ne húzzuk egymás idejét, jó belement. Nyáron nem tartottuk a kapcsolatot de elvileg nagyon bezárkózott utána pedig nem szép dolgokat mondott rólam a barátainknak. Mikor elkezdődött a suli barátnőmnek mondtam, hogy szeretném vele újra de ő nem tudja mit akar. Utána elkezdte csapni a szelet a barátnőmnek (előtte nyilván a barátnőm megkérdezte tőlem, hogy zavarna-e engem) kavartak meg ilyenek de aztán vége lett. Nem sokkal később a haverjával beszélgettek rólam és mondta neki, hogy újra össze kéne velem jönnie de ő úgy tudta meg, hogy én már nem érzek iránta semmit. Valamelyik nap pedig nagyon összevesztünk, valamiért nagyon haragszik rám és meg van sértődve. Eddig egyébként megöleltük egymást suliba meg beszélgettünk is, mindig a közelemben volt. Tudom, hogy én rontottam el mert nagyon szeretett és nagyon bízott bennem. Annyira hiányzik és annyira fáj amiket a fejemhez vágott.
Köszönöm ha válaszolsz.:))
Majd, ha 14 éves elmúlsz, akkor talán megérted, hogy a tetteidnek következménye van.
Nem lehet mindent visszacsinálni.
Kedves első válaszoló.
Elmúltam 14:))
Neked olyan fiú kell, aki nem elég, hogy lehordott a haveroknak, de kavart az állítólagos barátnőddel?
Semmi önbecsülés, semmi okosság nincs benned, ráadásul csak veszekedtek. xD
Úgy rugnám ki az életemből, hogy csak úgy zuhogna, se nem tisztel, se nem szeret, aki azt teszi az harcol érted, nem kever-kavar a barátnőddel és ahelyett, hogy elmond mindennek meg vitázik veled inkább kapar, ki mutatja tettekkel, hogy oda van érted.
Jó hülye vagy de tényleg, hogy egyáltalán eszedbe jut az exxel újra kezdeni az események után.... 🤦♀️
Ja, majd aztán ha dob, vagy megcsal egy másik "barátnőddel"
esetleg szenvedsz mellette mint a kutya, mert elmond mindennek az égvilágon, vagy a hátad mögött a haveroknak jussak eszedbe! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!