Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy visszahódítsam az exem?
Figyelt kérdés
Igen tudom, ha már egyszer vége lett akkor... De én megpróbáltam nélküle és egyszerűen több mint fél év után is itt van a fejembe és hiába próbálkozok más lányoknál, egyszerűen visszavágyódok az exemhez. Ezért megszeretném próbálni visszahódítani. Anno mikor szakított velem, a legnagyobb ok az volt, hogy eltávolodtunk egymástól. Csak pár hónapot voltunk együtt, de azok nagyon jó hónapok voltak. Leginkább én zárkóztam el tőle, aminek az okára rájöttem. Pont akkor költöztünk el egy másik városba, és tartottam az egész távkapcsolattól. Kevésbé nyíltam meg előtte valamiért... De pl. azon ritka estéken is mikor együtt tudtunk lenni, sajnos az ágyban is gyorsan elmentem... Bár egyértelműen az eltávolodás volt a fő indok. Bár már fél éve nem is beszéltem vele, mivel utánam nem sokkal összemelegedett egy másik fiúval is, és jobbnak láttam ha nem beszélek vele inkább. Igaz, barátként váltunk el, de én akkoriban nem akartam csak barát lenni. Viszont még mindig érzek iánta valamit, csak nem tudom, hogy kezdjek bele. Annyit tudok, hogy nem egyből bele a közepébe kéne, hanem lehet újra az alapoknál kezdeni.2019. febr. 24. 19:43
1/3 anonim válasza:
Hull az elsárgult levél ........
2/3 anonim válasza:
Találkozz vele, öntsd ki a lelkedet előtte, beszéljétek meg, hogy lehetne-e újra kezdeni. Ha nemmel válaszol, nyugodj bele a megváltoztathatatlanba.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!