Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esélyem nála?
Egy éve ismerek egy lányt, azóta szerelmes vagyok belé. Egyértelmű jeleket adott, szóval szerintem ő is. Viszont mindketten nagyon félénkek vagyunk, szóval egyikünk se meri elmodani a másiknak.
Most barátok vagyunk, de a múlt héten összejött egy másik fiúval. Nemtudom, hogy szerelmes-e belé, mert egyikük se csinál igazából semmit, viszont folyton egymást ölelgetik.
Szóval, most nem nagyon tudom eldönteni, hogy mit akar, mert velem meg egyre kevesebbet beszélget. Most karácsonykor akartam neki elmondani, hogy szerelmes vagyok belé, viszont most már nem tudom, hogy mit kéne csinálnom.
Sokat segítene, ha megírná aki volt már hasonló helyzetben, hogy vele mi történt.
Hány évesek vagytok?
Ha csak ölelgetik egymást, akkor lehet, hogy még csak alakulgat valami.
A lányok amúgy is szeretnek 2-3 pasit talonban tartani.
A bátortalan szerelmesek általában így járnak, jön egy harmadik, aki nem kérdez semmit a csajtól, csak annyit, hogy jössz sétálni? És már mennek is, te meg nézed szomorú szemmel.
Egy kapcsolatot sosem úgy kell indítani, hogy szerelmet vallasz. Az majd a sokadik lépés, amikor már egyértelműen együtt vagytok és mindketten érzitek, hogy ez már nem egy kavarás, nem egy buliban, részegen váltott csók, hanem sokkal több, amikor már kötődtök egymáshoz és mardos a lelked, ha nem tudod hol van és hiányoztok egymásnak és alig várjátok, hogy találkozzatok és összeboruljatok, mint most ők.
Amit most látsz, az egy bimbózó szerelem lehet.
Túl sokáig vártál. De lehet, hogy már az "egyértelmű jeleket" is rosszul vetted.
De az is lehet, hogy jók voltak a jelek, de mivel sosem mertél lépni, ezért a lány úgy értelmezte, hogy nem érdeklődsz iránta. Úgy látszik, hogy te nem viszonoztad az egyértelmű jeleket mosollyal, kedvességgel, érintésekkel, a keze, vagy az arca megsimogatásával. Ha megtetted volna, kiderült volna egyből, hogy jól fogtad-e a lány jeleit, mert ha megsimogatod a kezét, vagy az arcát, de ő elhúzódik, akkor bizony ő nem úgy gondolta, ahogy te hitted...
Átéltem 1-2 alkalommal én is, elég xar érzés, de az ember túléli.
Beszélgetni viszont most is beszélgethetsz vele, normális hangnemben megkérdezheted, hogy mizuka, láttalak Rolanddal összeborulni... Ezt most azt jelenti, hogy lemaradtam rólad? 😉
Csak bánatos bocifejet ne villants, ha lógatod az orrod, az nem segít. Az csak az amerikai tinifilmekben van, hogy a főhős addig búsul, míg az imádott lánynak megesik rajta a szíve és a nyakába borul szerelmesen.
Hajrá!
Az előttem szólókkal egyetértek. De kevés az információ, hogy meg tudjam mondani van-e esélyed.
Erről az illető hölgy tudna nyilatkozni. Javaslom, kérdezd meg!
Vigasztaljon, hogy sok lány ugyanolyan határozatlan és bátortalan, mint te, ezért hajlamosabbak a határozottabb, bátrabb fiúkkal összejönni.
A határozottság, kezdeményezőképesség viszont fejleszthető.
Kérdező szerintem ez a vonat még nem ment el teljesen, hiszen még csak most kezdtek el járni.
A helyedben beszélgetnek vele, de semmiképpen ne áruld el érzéseid, mert nem így kell indítani.
Ismerkedni kell, barátkozni, ha azzal a fiúval nem fog működni és tényleg téged szeret úgyis szakítanak.
Mivel ha megismeritek egymást jobban így van alapja, hogy lesz jövőtök is.
Viszont ne kozeledj másként mint barát, mert pasija van és ha netán vele marad, vagy azzal jön, hogy szerelmes belé akkor szívás lenne nagyon, akkor muszáj hogy felejtsd el akármilyen nehéz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!