Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már nem érzem azt amit eddig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem azt amit eddig éreztem, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok kedves emberek!

Van egy lány. 2 éve ismerem. 1,5 évet küzdöttem, hogy járjunk egy ilyen 1 hónapos apró "kapcsolat" volt.

Aztán most júliusban összejöttünk megint (1 év elteltével) nagyon boldogunk voltunk, szerettük egymást. Rengetegszer megsirattam, amikor hosszabb útra elutazott. Tényleg nagyon szerettem. Szakított velem szeptember végén, azzal az indokkal, hogy ő már nem akar tőlem semmit. Letiltott. Ám itt már vettem neki egy kisebb ajándékot. No de szakítottunk, nagyon szomorú voltam, hiányzott, nem találtam a helyem a világban. Bánatomban csak zenét hallgattam! Október közepén rám írt, hogy haragszom-e. Megkérdezte hogy vagyok. Mondtam jól, és igen haragszok, annyit írt megérti szia. Nem tudtam mire vélni. Aztán véletlen novemberben küldtem neki snapen egy streaket. Meglátta, válaszolt. Megkérdezte ismét hogy vagyok, válaszoltam, ám itt már én nem haragudtam, majdnem hogy helyrejöttem! Kérdi haragszom-e, mondom nem. Beszélt nekem ezt azt, hogy mennyire furdalta a lelkiismeret őt, emiatt, hogy így bánt velem, a múlt alkalommal is azért írt rám mert nem tudott nyugodtan aludni a tudattól, hogy milyen csúnyán bánt velem. Elhittem amit mond, elhittem, hogy megbánta. Igazából még boldog is voltam mert hiányzott. Pár nap múlva megkérdezte megvan-e még az ajándék amit vettem neki, utóbbi napokban is kérdezgette. Én abban vagyok, hogy ő csak az ajándékok miatt jött vissza hozzám, mert elég sűrven vettem neki ezt azt.

Nem tudom, én már nem érzem azt a szerelmet amit júliusban éreztem. Nem tudom annyira szeretni mint azelőtt hogy szakított szeptemberben. Ezt annak vélem, hogyha megvernek téged egy háznál, nem jó kedvel fogsz ott elmenni, kitudja megint megvernek-e. Félek, hogy megint elhagy. Azz nyugtat hogy nem fog soha elhagyni. De ezt megígérte már az előző kapcsolatunk során is egy néhányszor. Nem tudom, én már nem érzem azt amit akkor éreztem! Ez lehet azért van mert nem bízok benne? Félek, hogy megint elhagy és nem merem szeretni? Mit ajánlotok? Veletek volt ilyen? Kérlek csak normális válaszokat adjatok! Ti mit tennétek a helyemben! Én elhittem neki előzőleg is amiket mondott, ezért félek most is elhinni, félek, hogy elhagy

2022. nov. 22. 00:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 nem vagy normális , 200000-ért 10 kurvát tudnál magadta húzni ember!
2022. nov. 27. 14:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja, Rosszlanyokon egy havi bérlet
2022. nov. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!