Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már nem érzem azt amit eddig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem azt amit eddig éreztem, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok kedves emberek!

Van egy lány. 2 éve ismerem. 1,5 évet küzdöttem, hogy járjunk egy ilyen 1 hónapos apró "kapcsolat" volt.

Aztán most júliusban összejöttünk megint (1 év elteltével) nagyon boldogunk voltunk, szerettük egymást. Rengetegszer megsirattam, amikor hosszabb útra elutazott. Tényleg nagyon szerettem. Szakított velem szeptember végén, azzal az indokkal, hogy ő már nem akar tőlem semmit. Letiltott. Ám itt már vettem neki egy kisebb ajándékot. No de szakítottunk, nagyon szomorú voltam, hiányzott, nem találtam a helyem a világban. Bánatomban csak zenét hallgattam! Október közepén rám írt, hogy haragszom-e. Megkérdezte hogy vagyok. Mondtam jól, és igen haragszok, annyit írt megérti szia. Nem tudtam mire vélni. Aztán véletlen novemberben küldtem neki snapen egy streaket. Meglátta, válaszolt. Megkérdezte ismét hogy vagyok, válaszoltam, ám itt már én nem haragudtam, majdnem hogy helyrejöttem! Kérdi haragszom-e, mondom nem. Beszélt nekem ezt azt, hogy mennyire furdalta a lelkiismeret őt, emiatt, hogy így bánt velem, a múlt alkalommal is azért írt rám mert nem tudott nyugodtan aludni a tudattól, hogy milyen csúnyán bánt velem. Elhittem amit mond, elhittem, hogy megbánta. Igazából még boldog is voltam mert hiányzott. Pár nap múlva megkérdezte megvan-e még az ajándék amit vettem neki, utóbbi napokban is kérdezgette. Én abban vagyok, hogy ő csak az ajándékok miatt jött vissza hozzám, mert elég sűrven vettem neki ezt azt.

Nem tudom, én már nem érzem azt a szerelmet amit júliusban éreztem. Nem tudom annyira szeretni mint azelőtt hogy szakított szeptemberben. Ezt annak vélem, hogyha megvernek téged egy háznál, nem jó kedvel fogsz ott elmenni, kitudja megint megvernek-e. Félek, hogy megint elhagy. Azz nyugtat hogy nem fog soha elhagyni. De ezt megígérte már az előző kapcsolatunk során is egy néhányszor. Nem tudom, én már nem érzem azt amit akkor éreztem! Ez lehet azért van mert nem bízok benne? Félek, hogy megint elhagy és nem merem szeretni? Mit ajánlotok? Veletek volt ilyen? Kérlek csak normális válaszokat adjatok! Ti mit tennétek a helyemben! Én elhittem neki előzőleg is amiket mondott, ezért félek most is elhinni, félek, hogy elhagy

2022. nov. 22. 00:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
inkább nekem vegyél valamit
2022. nov. 22. 01:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan semmi értelme összejönni vele újra. Megbántott, nem érzel iránta semmit, plusz ez az ajándékos dolog... Inkább hagyd.:/
2022. nov. 22. 06:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most nincs más személy az életében így vissza menne hozzád.

Próbál manipulálni, hogy így lesz úgy lesz, de hidd el, vagy higyj a megerzeseidben mert nem lesz sehogy, értsd ugyanúgy lapátra tesz, mint korábban kb.

Úgyhogy szerintem örülj neki, hogy túl léptél rajta és semmifélekeppen ne tartsd a kapcsolatot vele.

Azért ex, mert valami nem működött és az is biztos hogy ha valaki mással osszejonnel az ex ott lenne az árnyékban negatív szerepben.

Szépen szakíts meg vele minden kontaktot és kezdj el ismerkedni másokkal! :)

2022. nov. 22. 08:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Volt egy srác, írogatott neki amikor júliusban összejöttünk, letiltattam vele. Szakítottunk ugye, feloldotta és majdnem össze jöttek! De a srác szerzett egy barátnőt, az énexemet meg dobta. Úgy jöttem én. Ha nincs ló, jó a szamár is.
2022. nov. 22. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Végképp azt mondom, hogy hagyd ott.
2022. nov. 22. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Legalább megdugtad? Ha nem akkor annyira érdemes lenne vele még egyszer próbálkozni nem? Egyébként meg felejtős ha már ez is megvolt.
2022. nov. 22. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hölgyikét felejtsd el, elég zavaros látom a szerelmi életed. Már nemis szabadott volna újra összejönni vele, úgy jártál mint Ronaldo a Manchester Uniteddel. Ez a csaj egy qrva magyarul mert csak kihasznál téged meg átbasz te meg észre sem veszed
2022. nov. 22. 18:04
 8/12 A kérdező kommentje:
#6 nem volt meg az ágyban
2022. nov. 22. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, akkor azért erre még rámehetnél.
2022. nov. 23. 07:18
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 megfogadtam tanácsod. Belefektettem a kapcsolatba rengeteg pénzt és rengeteg időmet. Annyi nekem is kijár már hogy jol megdugom.

Kiváncsiságból, mondtam neki hogy veszek neki egy 200ezer forintos gyűrűt! Szerintetek mit mondott? Oke! Mondtam ha megkapom végre már az életkezdési támogatást veszek neki egy nagy ajándékot, mit mondott? Azt hogy oké. Nekem ez már nagyon gyanús, tuti 10000% hogy egy aranyásó

2022. nov. 26. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!