Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne bepróbálkoznom nála?
Figyelt kérdés
Nemrégiben sokat kezdtem beszélgetni egy edzőtársammal, és nagyon jól kijövünk. Egy versenyre utaztunk, amikor a haverom elmondta nekem, hogy szerinte van valami kettőnk között. Én korábban is gondolkoztam ezen, és ezek szerint a lány is érez valamit irántam, és feltűnően. A gond, hogy versenytársak vagyunk, és ha nem jön be a próbálkozás, akkor azzal a versenyeredményt kockáztatom. Mit tegyek?2022. nov. 19. 22:10
1/5 anonim válasza:
Miert kockáztatnád ezzel a versenyeredményeket?
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig -mivel versenytársak vagyunk - relatíve munkakapcsolatban állunk. Ha nem jövök be neki akkor az olyan lesz kb, mint amikor az ember az osztálytársánál próbálkozik be. Ha nem jön be, akkor mindkettőnknek rossz lesz, hiszen azután is látni fogjuk egymást.
2022. nov. 20. 10:11
3/5 anonim válasza:
#2 És ez miben gátol? Együtt mentek versenyre, vagy mi?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, együtt szoktunk versenyre menni.
2022. nov. 20. 18:59
5/5 ojita válasza:
Ha úgy érzed, hogy működne és így jobbnak érzed, ne várj, lépj. Lets gehen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!