Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes beprobalkozni?
Szóval érdemes beprobalkozni fiúként egy nálad 2 évvel idősebb csajnal általános suliban? (a csaj 8.-os)
Nem nagyon ismerem csak látásbol, de néha szoktunk 'szemezni' vagy lehet csak véletlen találkozik össze a szemünk😅.
Nekem eléggé bejön de megszeretném ismerni jobban.
És ha érdemes akkor esetleg tanácsokat is írhattok hogy hogyan csináljam.
Előre is köszi a válaszokat.😶
Félek egy 6-os és egy 8-os között áthidalhatatlan különbségek vannak. Főleg, hogy idősebb a lány. A lányok ebben a korban elhúznak értelmi szinten amúgy is. Fiúk kicsit lassabban érnek.
Én azért drukkolok!
Ja és #3 írta hogy ha nagyon kapcsolatra vágyom akkor a saját korommel próbálkozzak.
Ezzel nekem csak annyi a bajom hogy az én korosztalyomban egy párkapcsolat nem olyan mint magasabb korosztályban (ezt úgy értem hogy 'gyerekes' és ha már van egy kapcsolatom akkor ennél többre vágyom) (ne ertsetek fére nem akarok lefeküdni meg senkivel)
És még annyi a kérdésem hogyha 'véletlenul' ö kezdeményeznek akkor belemenjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!