Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem??
Nyáron volt, hogy egy balatoni táborba mentünk a barátnőimmel. Csajos bulinak indult, az egyik barátnőm (Réka) talált magának egy srácot. Ő egy ilyen falkavezér srác volt. A gangnak a vezetője, na, és nagyon jóban voltak egész végig, kedvelték egymást, a csaj folyton mutogatta neki magát, a fiú úgy szintén. De a harmadik nap én is amikor megláttam, megkedveltem :(( nem tud róla mai napig senki, de még most is ő jár a fejemben.. volt még ott egy lány, aki másik városból jött és vele nagggyon összebarátkoztam, egymásnak a messengert megadtuk és mai napig beszélünk minden egyes nap egymással. Azt tudni kell, hogy a fiú akit Réka kedvelt, az ennek a bizonyos lánynak az osztálytársa. És ez a bizonyos lány tudja egyedül, hogy kedveltem valaha a fiút :)
Na de most a vége az lett, hogy Réka és a fiú szakítottak egymással, én meg megmaradtam magamnak. Emlékszem, hogy sokszor nézett a fiú a szemembe.. csillogott olyankor a szeme. Valami volt benne, nem tudom ,micsoda.
Ma is beszéltem a lánnyal, aki a másik városból jött, és küldött a fiúról képet. Szerettem, ez igazi Plátói szerelem volt.
Vajon ő mit érzett irántam?..
dráma mesterfokon
héé, nekem tetszik
bár tény hogy giccses
"nagyon jóban voltak egész végig, kedvelték egymást"
"a harmadik nap én is amikor megláttam, megkedveltem"
"a fiú akit Réka kedvelt"
Ki a bánat beszél így? Mi vagy te, egy betépett nyugger?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!