Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik napról a másikra eltűntek az érzéseim, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap még minden jó volt, majd hirtelen ma teljesen eltűntek. Szörnyű érzés. Lehetséges ez? Mi lehet a háttérben? Sem vele, sem velem nem történt semmi.2022. nov. 15. 19:33
1/12 anonim válasza:
Simán lehet, hogy holnapra visszajön. De ha mégsem, akkor csak hagyd őt.:(
2/12 anonim válasza:
Fellangolas volt részedről, engedd el.
3/12 A kérdező kommentje:
Jó hír, visszajöttek. Elég durván ijesztő volt.
2022. nov. 16. 12:11
4/12 anonim válasza:
Tul sokat gondolkodsz ezen , valami filmbe illo allando erzesre vagysz ... mai fiatalok kozott sok az olyan aki onmagat se ismeri hangyanyira sen.
5/12 A kérdező kommentje:
Már megint szünetelnek...
2022. nov. 17. 17:02
6/12 anonim válasza:
Fellangolas volt részedről, engedd el.
#2-es voltam.
7/12 anonim válasza:
Maga a szerelembe vagy szerelmes nem abba a fiuba.. eroltetni prpbalod az erzelmeket ami nem jo. Kulsoleg tetszik csak neked szerintem. Legy egyedul inkabb .
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most megint visszajött. Őszinte leszek, nem tudom, miért történik. Mármint igazából semmi sem történt se tegnap, se ma, mégis visszajöttek olyan erővel, hogy nem tudom kontrollálni. És ez így változik, nap, mint nap. Szokatlan az egész...
2022. nov. 18. 10:19
9/12 anonim válasza:
Talán jó lenne egy kis egyedüllét kérdező, aztán az, hogy ne az erzesekre koncentrálj hanem inkább csak sodrodj az árral.
Mert ha ezen agyalsz az agyad játszani fog veled továbbra is.
10/12 A kérdező kommentje:
Mármint volt már kapcsolatom, de ez nagyon fura, nem tudok vele mit kezdeni.
2022. nov. 18. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!