Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szemét vagy csak nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szemét vagy csak nem akart megbántani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 vagyok lány. Tetszett (és még most is tetszik) egy srác,aki évfolyamtársam. Megmondtam neki, hogy tetszik, erre ő azt mondta "átgondolja". Aztán most kb. egy hónapja megkérdeztem, hogy döntött-e már. Azt mondta, hogy túl fiatalnak érzi magát és még nem akar kapcsolatot. Kicsit össze törtem, de tiszteletben tartottam a döntését. Aztán tegnap látom, hogy csokit ad az egyik lány osztálytársának, akivel amúgy is jóban van. Engem nem az zavar, hogy nemet mondott, vagy hogy egy másik lány tetszik neki, de képes volt s szemembe hazudni. Vagy csak nem akart ezzel megbánatni?? És bocsi hogy kicsit összeszedetlen lett!

2022. nov. 7. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Az, hogy csokit adott neki, nem jelenti azt, hogy tetszik neki.

Lehetett szimpla kedves gesztus is, barátoknál normális az ajándékozás.

Megmondta, nem szeretne kapcsolatot.

2022. nov. 7. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy miért akadtál ki, de szerintem nem akarta azt mondani, hogy más tetszik neki. Na meg nem is biztos, hogy azért adta neki a csokit.
2022. nov. 8. 07:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges,hogy nem akart megbántani téged azzal,hogy azt mondja,te nem vagy az esete,hanem más tetszik neki. Nem túl egyenes viselkedés,de egy 19 éves sráctól többre nem kell számítani.
2022. nov. 9. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, de egy másik lány is elmondta a srácnak, hogy tetszik neki és neki meg azt mondta, hogy nem az esete.
2022. nov. 18. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Akkor lehetséges,hogy tetszenél neki,de tényleg nem akar kapcsolatot.
2022. nov. 18. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Csak dugna fűvel fával, ennyi.
2022. dec. 22. 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem akart megbántani. Nem volt más szövege.
2022. dec. 22. 14:09
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem csak nem akart megbántani. Egyébként kedves a fiú? Mert akkor tényleg nagyon valószínű hogy erről van szó.

De simán lehet hogy az a lány csak aznap ünnepelte a szülinapját/névnapját, amikor a srác odaadta neki a csokit, vagy ilyesmi

2022. dec. 22. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Másokkal elég bunkó, de velem mindig kedves.
2022. dec. 22. 22:09
 10/12 anonim válasza:
100%
Nem akarok analizálásba kezdeni, de az is egy opció szerintem, hogy nagyon élvezi a lányok társaságát, de a mélyebb kapcsolatokban viszont nem érezné jól magát. Láttam már hasonló esetet a környezetemben és ott is ez volt a helyzet.
2022. dec. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!