Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezért miért sírta el magát?? én voltam a szemét?
Szóval nem rég szakított velem a barátnőm. Ku..ára megviselt 1 hónapig enni sem tudtam normálisan, idegbajos voltam (mert ugye egyből összejött mással), depresszió minden volt. De közben alapból alakult köztem és az egyik barátnője között valami.
Na és úgy alakult hogy találkoztunk ezzel a lánnyal, örültem neki mert egy nagyon fullos csajszi, kicsit jobban is lettem (de még mindig azért elég szarul voltam), elmentünk egy buliba ahol volt minden konkrét szexen kívül, első randin haza vitt magához, mert hát én is kívántam őt azt hittem jó lesz.
Egyrészt sokat ittam, otthon volt az anyja is, stresszeltem is eléggé, meg hát az exem is idegesített azért még akkor is. És hát elkezdett szájjal kényesztetni minden a terv szerint ment, de amikor konkrétan a szexre került volna a sor egyszerűen nem ment...mármint be tettem neki kicsit csináltuk is de elment a kedvem az egésztől. Ezután ezt mondtam neki "ne haragudj hogy ez most nem jött össze, egyáltalán nem a te hibád, csak nagyon ideges vagyok, meg még nem igazán szeretlek és nekem érzelmek nélkül nem megy"
Na erre fogta magát és elkezdett sírni, hogy ő biztos nem kell senkinek azért van ez, csúnya stb...hiába mondtam hogy hülyeséget beszél és próbáljuk meg máskor teljesen maga alá zuhant. Most én voltam a szemét?? Egyébként meg nem vesztünk össze meg semmi csak fogtam magam és hazajöttem és mondtam hogy majd később beszéljünk erről.
Képzeld magad az ő helyzetébe. Egyszer csak szex közben kijelentik, hogy ne csináljuk. Gyengébb idegzetű és furcsa gondolkozású lehet, ha a kinézetére keni a hangulatváltozásodat, mert ugyebár a szexig elmentetek. Legközelebb, amíg nem vagy túl az exeden ne tedd vagy ne állj le. Ez (értem hogy nem élvezted), de szemétség. Ezen sírvafakadni nem normális, de ez van.
Szerintem ne ismételd meg.
Nem szex közben mondtam ezt...nem is azonnal sirta el magát, hanem utána ami után kicsit beszéltünk, amúgy nem is ezt akartam mondani neki...hanem hogy nem vagyok túl az exemen. Ez csak ki csúszott a számból egyébként, de mindegy mert végül is ez igaz volt.
Csak nem értem miért vette ennyire a szívére, nekem lett volna okom sírni amúgy, hogy olyan szarul vagyok hogy még a szexet sem élvezem most, de ezt nyilván nem mondtam neki.
Nagyon akart teged, ez van.
Remelem tanult a hibabol, meg te is.
Lepjetek tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!