Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek melyik a legatraktívabb nyelv?
Szerintem talán a francia és a spanyol. De nem igazán tudom megindokolni miért. Filmekben mindig jól hangzik. Olyan romantikusan. De szerintem magyarul is lehet szépen udvarolni, például, így ez is lehet attraktív.
20/N
Szerintem nincs ilyen. Nem fog bejönni egy nyelv.
18/L
Szerintem senki nem "gerjed" egy adott nyelvre. A kérdező azt kérdezte, melyik nyelv vonzó leginkább. Ergo melyiknek a legattraktívabb a hangzása/melyiket lehet a legszebben beszélni és hasonlók.
Te teljesen másról beszélsz.
Azt mondjuk nem értem miért kell lepontozni. Ha mondjuk angolt vagy németet írok, az más? Vagy mi volt a gond? 😃
Első vagyok. :)
Köszönöm! :)
Húha, nem sok egyszerre a kettő? Bár sok hasonlóság van bennük. Sok sikert és kitartást hozzá! 😇
Csak az angolt szoktam gyakorolni, hogy ne nagyon felejtsek. De egyébként nem szoktam nyelvet tanulni. Hiába érdekel 1-1, hosszútávon valahogy nem köt le sajnos. 😅
Egyik nyelv se olyan, hogy a bugyim nedves legyen tőle. Engem zavar, ha nem értem a másikat, hogy mit mond. Lehet szépen beszéli valaki a spanyolt és flörtölős hangon csak annyit mond, hogy szereti az almát.
Inkább hangra vagyok ráállva. Felőlem hablatyolhat valaki tünde nyelven is. Ha tetszik a hangja akkor nem érdekel a nyelv.
Andy Biersack hangja ilyen. Az, hogy megértem az angolt csak előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!