Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék külföldön "csajozni"?
Történet: Családi problémák miatt Németországba kellett költöznöm 1 hónappal ezelőtt.
8 évig tanultam a nyelvet, de ez itt kint nem ér szinte semmit. (Nagyon elnyelik a szavakat :3)
Ezen kívül marha nagy önbizalomhiányom van.
Hogyan tudnék lányokkal ismerkedni ezek ellenére?
Kort privátban írok!
Köszi :)
Oda mész, probálsz velük beszélgetni
Hajrá
Köszi :D
De mint írtam, nagyon nehezen tudok velük beszélni, még alap dolgokról is. Egy fagyit alig bírtam venni a Rajna parton...
Ha gyér a nyelvtudásod (rossz a hallás utáni szövegértésed), akkor fejleszd mielőtt lányoknál kezdeményezel, ez egyébként magától is fejlődni fog idővel, de gyorsíthatod TV nézéssel, rádió hallgatással, bármivel, ami ráerőlteti az agyad a hallott szöveg "dekodólására".
Esetleg kereshetsz magyar közösséget is a környéken (ha van), vagy egyéb olyan társaságokat, amelyekben külföldi fiatalokkal gyakorolhatod a nyelvet és velük is ismerkedhetsz persze.
Tisztázd magadban, hogy miért is félsz a lányoktól, a velük való beszélgetéstől.
Emellett fontos tudatosítani, - még ha degradálóan hangzik is - hogy egy lányok is ugyanolyan emberek, mint Te, vagy bárki más. Sokszor, sok helyütt leírják, de igaz: nem szabad a nőket misztifikálni. (Természetesen ki lehetne hangsúlyozni bizonyos biológiai különbségeket, fontos princípiumokat, de ezt a "deszakralizáló" egyszerűsítést érdemes alkalmazni az ismerkedés terén, mert általa a félelmek feleslegessé válnak.)
Egyszer ezt a kérdést már kitetted. Vagy 2szer?😯😉 ink emeld ki a kérdést
Am ugyanúgy mint itthon. Odamész köszönsz, és megpróbáltok beszélgetni. Már amennyire a tudásod engedi...
Kéz- és lábtörést! 😀😉☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!