Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék külföldön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék külföldön "csajozni"?

Figyelt kérdés

Történet: Családi problémák miatt Németországba kellett költöznöm 1 hónappal ezelőtt.

8 évig tanultam a nyelvet, de ez itt kint nem ér szinte semmit. (Nagyon elnyelik a szavakat :3)

Ezen kívül marha nagy önbizalomhiányom van.

Hogyan tudnék lányokkal ismerkedni ezek ellenére?

Kort privátban írok!

Köszi :)

2019. júl. 10. 00:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Oda mész, probálsz velük beszélgetni

Hajrá

2019. júl. 10. 00:30
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi :D

De mint írtam, nagyon nehezen tudok velük beszélni, még alap dolgokról is. Egy fagyit alig bírtam venni a Rajna parton...

2019. júl. 10. 00:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyér a nyelvtudásod (rossz a hallás utáni szövegértésed), akkor fejleszd mielőtt lányoknál kezdeményezel, ez egyébként magától is fejlődni fog idővel, de gyorsíthatod TV nézéssel, rádió hallgatással, bármivel, ami ráerőlteti az agyad a hallott szöveg "dekodólására".

Esetleg kereshetsz magyar közösséget is a környéken (ha van), vagy egyéb olyan társaságokat, amelyekben külföldi fiatalokkal gyakorolhatod a nyelvet és velük is ismerkedhetsz persze.

2019. júl. 10. 01:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Lenne egy cserkésztábor, de az 2020 telén kezdődne. (Magyar Cserkész Egyesület) Más magyar csoportokat nem nagyon ismerek. Egyszer voltam cserkészni, és a nap végén előadást tartottunk. Volt egy lány, aki tetszett, ő is nézte az előadásunkat amire én szó szerint lesokkoltam, és a jól megszervezett szerepet szinte hazavágtam. Egész nap nem szóltam hozzá, amit este nagyon bántam de nem tudtam mit tenni. Félek a lányokkal beszélni, pedig a "szöveg" meg lenne, de amikor odaállok dadogok, nem tudok egy értelmes mondatot elmondani. :(
2019. júl. 10. 01:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Tisztázd magadban, hogy miért is félsz a lányoktól, a velük való beszélgetéstől.

Emellett fontos tudatosítani, - még ha degradálóan hangzik is - hogy egy lányok is ugyanolyan emberek, mint Te, vagy bárki más. Sokszor, sok helyütt leírják, de igaz: nem szabad a nőket misztifikálni. (Természetesen ki lehetne hangsúlyozni bizonyos biológiai különbségeket, fontos princípiumokat, de ezt a "deszakralizáló" egyszerűsítést érdemes alkalmazni az ismerkedés terén, mert általa a félelmek feleslegessé válnak.)

2019. júl. 10. 01:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Általában a velem egykorú lányok nagy része csoportosan megy ide-oda, nem egyedül. Az nekem nagyon égő és rossz, ha a lány elutasít, nemhogy ott vannak a barátnői is. Most így belegondolva, ha nem jön össze és durván lekoptat, valószínüleg úgy is csak egyszer találkozok velük életemben. Most már csak nyitott magyar lányokat kell találnom egy német kisfalu környékén. :D
2019. júl. 10. 01:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Egyszer ezt a kérdést már kitetted. Vagy 2szer?😯😉 ink emeld ki a kérdést

Am ugyanúgy mint itthon. Odamész köszönsz, és megpróbáltok beszélgetni. Már amennyire a tudásod engedi...

Kéz- és lábtörést! 😀😉☺

2019. júl. 10. 01:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, hajlamos vagyok rákattintani a kérdés eltávolítása ikonra, a telefonom szinte önálló életet él. Köszi 😊
2019. júl. 10. 01:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Drágám! A mai 30-40-es korosztályból akárhány pasival beszélgettem, MINDEGYIK dugott német nővel a Balatonnál fiatal korában. Tudod, hányan beszéltek ezek közül németül? Egy sem! Szóval ne fogd rá erre, egy diszkóban például senki sem beszélget. Táncoltok, smároltok, aztán kefe!
2019. júl. 10. 01:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem a "kefe" számít, hanem a kapcsolat. Nem tudom, hova képzelsz. Nem mindenkinek a dugáson jár az esze.
2019. júl. 10. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!