Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, milyen kinézetű fiú/lány jön be nektek?
Hosszúkás sötét hullámos haj, magas, vékony testalkatú, kockahas (de nem az a nagyon kigyúrt, az nem jön be), szép, ápolt kezek, “álmos” tekintet.
Nekem nem jönnek be a nagyon férfias srácok, inkább az ici picit nőiesebb kinézetű fiúkat preferálom (persze ne nézzen úgy ki, mint egy lányt).
17/L
Belső tulajdonságok : kedves, megértő, őszinte, hűséges, udvarias, magabiztos, türelmes, vicces, kissé szarkasztikus.
Írhatnék többet, de nem akarom, hogy túl hosszú legyen. #1 voltam.
külső:
alakra inkább szálkás (nem tudom ezt hogyan lehet jól elmagyarázni), legyen legalább akkora mint én (172 vagyok)
szeretem a kicsit mongolid szemet, szerintem nagyon jól néz ki
igazából ezen kívül nincs nagyon semmi specifikus
belső:
törődjön velem, mutassa ki, hogy szeret
mivel én inkább visszahúzódó vagyok jó ha ő kezdeményez
16l
Belső: legyen emberi elsősorban ( xD), ideális ha van humora, türelmes, megértő vagy próbál az lenni, nem gondol furának ha mozi helyett temetőt ajánlok ( ez közbe még beszélgetni is lehet), nyitott, bármit elmondhatok neki, keressen ő is, ne csak én.
Külső: hosszú haj ( mindegy milyen ezen belül), vékony elsősorban, hord ékszereket, előnyben részesíti a sötét színű ruhákat.
( a válaszom mindkettő nemre értendő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!