Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sok olyan fiú, lány van aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan fiú, lány van aki érettségiig nem talál párt?

Figyelt kérdés
Nekem nem lett barátnőm és nagyon bánom. Mindenki olyan boldog a párjával engem meg észre sem vesznek a lányok.
2022. okt. 29. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, idén államvizsgáztam. Voltak már barátnőim, de így visszatekintve nem vesztettem volna sokat ha nem jövök velük össze. Mostanában mar csak "az igazit" keresem.
2022. okt. 29. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van egy pár.
2022. okt. 29. 19:19
 3/6 anonim válasza:
100%

Megértem az érzést. Én már érettségiztem és azóta sem lett sajnos.

F

2022. okt. 29. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyanokat is, akik egyetem alatt se találtak. Csak hogy motiváljalak :D Vannak ilyenek...
2022. okt. 29. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1 kapcsolatom volt eddig, amit még kapcsolatnak sem lehet nevezni, mert 2 hétig tartott. Észbe kaptam, röviden ennyi.

Nem maradsz le semmiről, ne aggódj, sőt, ebben a korban a kapcsolatok 80%-a felszínes, amolyan "jöjjünk össze valakivel gyorsan, hogy ne érezzem elnyomás alatt magam, mert nincs senkim" dolog.

F

2022. okt. 30. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Haha

Érettségi előtt szakítottam a barátommal egy másfél éves kapcsolat után.

Most kezdtem az egyetemet, azóta sincs barátom, bár ez nem vigasztal valószínűleg, de sok volt osztalytarsamnak nem volt még soha párja

2022. nov. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!