Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy fiú nem csak arra megy?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, rámírt, de nem válaszoltam, mert van egy fenntartásom. Ugyanis az elmúlt fél évben, kb minden lány osztálytársamra, barátnőmre is ráírt ismerkedési szándékkal. Meg egy éve is írogatott többeknek, volt, akit istennőnek nevezett. Szerintetek valósak az érzései?

2022. okt. 29. 09:18
1 2
 1/16 anonim válasza:
84%
Valósak, szexet akar. Nem tudom mi ebben annyira ördögi, illetve azt sem értem a csajok miért olyan álszentek, mintha ők nem akarnának sose szexelni. Az összes eddigi csajom éjjel-nappal csinálta volna. De a pasikra mondják, h szexéhesek. Szerintem a nők is ugyanannyira, de ők nem ismerik be.
2022. okt. 29. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Kérdem én, tegyük fel arra megy, nem 5 perc után kell eldöntened, hogy csak szex lesz e, pár napig hétig húzod dumálgatsz vele, lógsz vele, és abból ahogy viselkedik amiket mond, majd rájössz.

Aztán vagy belemész vagy nem, ha belementél meg majd kiderül mi lesz utána, max tanulsz az esetből ha rosszul sült el, de mi fog megváltozni az életedbe?

Engem is csesztek át nők meg használtak ki, tanultam belőle, azóta utálom a nőket és csak akkor lesz nőm, ha majd 1 nő akar felszedni engem, mert én többet nem töröm magam ilyenekért.

2022. okt. 29. 09:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, ne add oda magad azonnal, ha megvár tényleg szeret, ha továbbáll nem.
2022. okt. 29. 10:05
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon egyszerű: komoly témákról kell beszélni, meg kell ismerni a másikat van egy közös pont van egyáltalán realitása egy kapcsolatnak. Nyugodtan azt is felhozhatod beszélgetések során, hogy tudsz arról hogy másokra is ráírt korábban. Aztán figyelj hogy próbál-e hülyére venni.

Ha nincs értelme ezek alapján, akkor felesleges ezt erőltetni. Ha van, találkozzatok, de maradj asszertív, tegyél annyit, amennyit te is szeretnél, és ha az látszik, hogy valamit nagyon erőltetni, azt vedd figyelmeztető jelnek.

Ha ez neked túl meredeknek tűnik, akkor még úgysem vagy érett egy kapcsolatra.

#1: nem nagyon esik le a különbség a között, hogy valaki szexelni akar, vagy valaki CSAK szexelni akar?

2022. okt. 29. 10:15
 5/16 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem mondani, hogy mindenkinek szerelmet vallott, és hogy 16 évesek vagyunk.

De ha nem csak arra menne, miért kezdett el mások után futkosni?

2022. okt. 29. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenkinek szerelmet vallott, milyen kérdéseid vannak még, nem normális.
2022. okt. 29. 11:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy csak azt akar, szerintem rázd le!

Egyébknt nekem ezek után akkor is offos lenne, ha nem csak szexet akarna.

2022. okt. 29. 11:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#5: igazából nem feltétlenül gondolnék rosszat ez alapján. Ebben a korban annyira erős a belső és külső nyomás a fiúkon, hogy legyen barátnőjük, hogy bepróbálkoznak bárkinél, hátha valaki viszonozza. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül kihasználnának, hiszen hülye lenne dobni valakit, ha végre összejön egy barátnő, de nem is jelent jó partit.
2022. okt. 29. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 De ha ennyi csajnál próbálkozik, az arra utal, hogy egyik iránt sincsenek érzései, csak külsőre tetszenek neki. Ha pedig nem szerelmee beléjük, akkor nem olyan nehéz elképzelni azt sem, hogy csak felpróbálja őket.:/
2022. okt. 29. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla halász. Van ilyen. Bízik benne, hogy horogra akad valamelyik.
2022. okt. 29. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!